In memoriam Puia

November 10, 2008 scris de  
In categoria Gossip

UPDATE: Înmormântarea va avea loc MARTI,
11 NOIEMBRIE, LA CIMITIRUL IZVORUL NOU (ZONA DRISTOR), ORA 12,00.

Anunţăm cu regret trecerea în nefiinţă a fostului nostru coleg de generaţie, Alexandru Puia, promoţia 2004 a liceului Dante Alighieri. Vestea ne-a bulversat pe toţi cei care l-am cunoscut pe Puia. Incredibil, dar Puia nu mai este printre noi! Vineri noapte, maşina în care se afla Puia a fost lovită de un automobil care nu s-a oprit la culoarea roşie a semaforului pe Calea Griviţei. Şoferul care a provocat accidentul era băut.

Când am lansat această publicaţie, acum mai bine de un an, am decis împreună cu echipa viata de liceu să nu promovăm evenimente negative. Din păcate, în semn de regret pentru fostul nostru coleg, astăzi suntem forţaţi de hazard să publicăm acest necrolog. Este greu de închipuit că puştiul astă plin de viaţă a plecat aşa devreme dintre noi.

Era un calvar pentru profesori!

Puia era unul dintre cei mai zăpăciţi oameni din liceul Dante Alighieri, genul acela agitat, care tot timpul avea de comentat ceva. O combinaţie între carismatic şi nesuferit. Un calvar pentru profesori şi foarte îndrăgit de colegi. Un stelist înfocat, care nu rata nici un meci al roş-albaştrilor. Un golănaş simpatic pe care după ce l-ai cunoscut nu îl mai uiţi. Fie că eşti profesor, fie că eşti coleg.

Îmi aduc aminte meciurile de baschet în care jucam pentru echipa liceului Dante Alighieri, alături de Alex Dănilă (el este cel care mi-a dat vestea asta nefericită), când Puia era şef de galerie şi dirija scandările.

Îmi dau lacrimile când mă gândesc. Era sus în tribună şi ţipa pentru noi, înjura adversarii şi făcea show total. Mereu cu bani la el, ne făcea cinste de multe ori. El era omul cu lovelele. Nimeni nu anticipa ce avea să se întâmple…

Dumnezeu să te ierte, Puia!

Apasa aici, apoi pe cuvantul video pentru a vedea reportajul filmat de jurnalistii sositi la fata locului.

Comments