De’ale mele: alaturi de tine

February 25, 2010 scris de  
In categoria Gossip

Sunt la serviciu si ar trebui sa fac altceva. Insa nu pot. M-am oprit din lucru si m-am apucat de scris dupa ce am citit articolul acesta. Mi-am adus brusc aminte de cat de firesc a aparut in viata mea, intr-o zi de primavara. Eram la facultate si a venit la mine in timpul unui curs. Ii placea parfumul. Apoi a ajuns sa-i placa omul 🙂

Dar asta e alta poveste. Importante sunt clipele cand m-a sprijinit. Cand a fost alaturi de mine, in cele mai dificile momente din viata mea si m-a incurajat permanent cu o incredere fantastica. Ieri ma ruga cineva sa-i spun cele mai frumoase lucruri pe care mi le-a adresat cineva vreodata. Nu-mi veneau in minte deloc vorbele ei. Insa azi, as alege cu siguranta momentele cand ma incuraja frenetic. Cand imi spunea ca o sa reusesc. Fie ca era vorba de site sau de altceva. Probabil increderea aia acordata m-a ajutat enorm. Nu-mi dadeam deloc seama atunci, dar acum ar trebui sa-i multumesc pentru toate astea. Nu stiu cum… dar si asta e alta poveste.

Tot ce pot sa fac e sa-i transmit ca sunt alaturi de ea, in aceste clipe dificile, cand trecutul devine atat de prezent, iar “lucrurile se schimba, mai incet, mai abrupt, mai pe neasteptate, dar se schimba.”

Comments