De ce?

February 3, 2009 scris de  
In categoria Gossip

O intrebare pe care multi ne-am pus-o dupa o despartire fie ca am primit sau nu o explicatie. Inainte totul mergea atat de bine incat ai fi putut sa juri ca veti ramane vesnic impreuna. Si prietenii comuni credeau asta.

de-ce.jpgStateati sorbindu-va privirile ore intregi si nu va plictiseati nicio clipa. Va bucurati de fiecare moment petrecut unul in prezenta celuilalt. Luati micul dejul in pat la ora pranzului. Dar nu conta pentru ca erati indragostiti.

Si totusi, cum s-a ajuns aici? Sa fi fost oare lipsa comunicarii sau faptul ca lasai pasta de dinti cu capacul desfacut? Gelozia sau patul nefacut? Infidelitatea sau patarea cu ketchup a bluzei preferate? Motivele pot fi foarte variate, pot avea sens sau nu.

Si cu ce ai ramas acum? Amintiri, remuscari. La ce bun atatea remuscari? Oricum el/ea nu mai e aici, langa tine. Ai vrea sa nu te mai gandesti la asta, insa e cam greu. Incerci sa alungi gandurile rele insa cuvintele lui/ei de adio iti rasuna  impunatoare in minte.

Dar cine paraseste mai des? Fetele sau baietii? Ei bine, la capitolul acesta zici ca jucam tenis de camp si ne ofticam in privinta acordarii punctajului. Fetele spun ca baietii au dat mingea in out ( adica ar fi calcat stramb ), iar baietii spun ca fetele au servit mingea in fileu ( i-au sufocat cu atentia exagerata ). Bineinteles ca este o parere strict subiectiva, dar banuiesc ca se aplica in mai multe cazuri.

Dupa consumarea unui bax intreg de servetele ce ramane de facut? O vreme probabil iti vei dori doar singuratate bruta.

Dupa ce vei fi trecut mai departe vei accepta o noua persoana in viata ta si cu siguranta, vei fi mult mai atent/a la aspectele care au lipsit in relatia anterioara. Bucura-te de momentele firesti si nu uita un lucru:

“Nu va temeti de perfectiune, nu o sa o atingeti niciodata.” [Salvador Dali]

Comments