De-ale mele – Ghosts of Girlfriends Past

August 4, 2009 scris de  
In categoria Gossip

“Sângele apă nu se face!”

Cele mai tari lucruri le-am făcut mereu duminică noaptea. Cele mai reuşite petreceri au fost duminica, atunci când oamenii normali merg la muncă.

Noi am făcut super party-uri scăldate în multă bere, muzică de calitate şi o grămadă imensă de prostii pe care acum nu mi le amintesc. Duminica asta am făcut-o iar lată! Exact ca în vremurile bune. Nu au lipsit floricelele şi Becks-ul Green Lemon. Fără alte detalii. Oricum m-am simţit exact ca în vacanţa din liceu.

Printre altele am apucat să văd Ghosts of Girlfriends Past (Fantomele fostelor iubite). Mi-a plăcut super mult ideea de a călători cu patul 🙂 . Mi-ar fi plăcut să mă urc într-un astfel de pat fermecat şi să ajung din nou în parcul în care mă jucam în copilărie alături de prima prietenă pe care am avut-o. Mi-ar fi plăcut să mai simt din nou izul acela de iarbă verde, să revăd o parte din prietenii din acea perioadă şi să o văd pe ea.

De ce nu să prind iar cărăbuşi până în miez de noapte când apăreau liliecii 🙂 . De fapt “iubita mea” era expertă şi imita perfect sunetele lor. Mi-ar fi plăcut să mai fac din nou cartofi copţi pe jar (de mic m-am specializat la grătare) şi să ma joc badminton.

În timp ce mă uitam la fix mă gândeam la articolul pe care îl scriu acum. Mă gândeam la toţi puştii de liceu care îşi pun o mulţime de întrebări şi citeam răspunsurile unchiului Wayne din filmul Ghosts of Girlfriends Past. Erau extrem de reale. Mă gândeam la replicile inteligente din film şi la clasificarea celor două tipuri de femei. Cele cu care te culci şi pleci şi cele cu care te culci, apoi dormi.

Foarte drăguţă şi la fel de corectă şi scena în care personajul principal, Connor, primeşte aparatul de fotografiat. Aptitudinile dezvoltate din copilărie… mi-am adus aminte de lucrurile primite când eram copil şi care mi-au schimbat viaţa. În plus mi-am dat seama că îmi place Michael Douglas.

Prima partidă de sex a lui Connor şi replica de manual a partenerei. Mă simt ca Neil Armstrong 🙂

Am râs cu lacrimi la unele faze. De văzut Ghosts of Girlfriends Past.

Trailer Ghosts of Girlfriends Past

Comments