Cupa Liceelor la Street Dance 2010 merge la Constanta

June 14, 2010 scris de  
In categoria Gossip

Fără precedent în istoria competiţiei, Constanţa şi-a adjudecat duminică, în cadrul Finalei Naţionale a Cupei Liceelor la StreetDance, toate cele trei locuri ale podiumului.

Trupa „Pedagogic” reprezentând Colegiul Naţional Pedagogic Constantin Brătescu a ocupat Locul I, cu un show care a impresionat juriul şi a primit aplauzele frenetice ale publicului.

cupa-liceelor-constantaPe Locul II s-au clasat liceenii din Liceul Teoretic Lucian Blaga, iar Locul III le-a revenit dansatorilor de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu.

Intr-o finală cu greutate, ce i-a avut drept invitaţi pe Grasu XXL şi Alex Velea, 24 de trupe de liceeni au făcut senzaţie în lupta pentru titlul de „Cei mai buni dansatori ai ţării”. Coregrafii impresionante puse în scenă cu mult talent, costume sugestive şi atitudine de învingători: aceasta a fost „reţeta” după care s-a desfăşurat Finala celei de-a patra ediţii a Cupei Liceelor la Street Dance.

„Este foarte greu să decidem cine va ocupa podiumul! Am văzut astăzi trupe talentate şi cu adevărat dedicate dansului. Oricare ar fi decizia finală, cu toţii sunteţi câştigători”, au afirmat membrii juriului la unison, înainte de a fi calculate punctajele finale.

Show-ul a fost completat de trupa Star, de la Clubul Copiilor si Elevilor „Marius Bunescu” din Caracal, numărul halucinant de gimnastică ritmică pus în scenă de Irina Lalciu, membră a trupei Jackpot, şi de demonstraţia de hiphop dance a lui Roberto Done din Constanţa. Roberto este câştigătorul la categoria lui de vârsta la Hip Hop International România şi va reprezenta ţara la Hip Hop International, în Las Vegas, la sfârşitul lunii iulie.

Însă distracţia nu s-a oprit aici! Trupe participante, invitaţi, spectatori şi organizatori au pornit cu toţii, după încheierea Finalei, către Piaţa Constituţiei, pentru a fi alături de Alex Velea la cel mai mare flash mob realizat vreodată în România – Summer Start Flash Mob. Şi aici, dansul a făcut ca oameni cât se poate de diferiţi să rezoneze şi să se lase uniţi de pasiunea lor, în încheierea unui weekend dedicat culturii urbane.

Comments