Cireşica a luat-o pe alt Făgaş

December 7, 2007 scris de  
In categoria Gossip

Ştiri proaspete din Gorj. La Târgu-Jiu, o profesoară şi-a luat elevii de clasa a IX-a într-o şedinţă mai „personală”. Copiii s-au plâns că Cireşica Făgaş, profesoara lor de Materiale de construcţii, i-a agresat şi apoi s-a încuiat cu ei în sala de clasă.

Totul s-a întâmplat chiar în ajun de Sfântul Nicolae. Probabil că doamna Cireşica voia să le dea un cadou copiilor de Moş. Dar, cum au fost cu toţii obraznici, nu au meritat decât nuiaua. Fiecare, câte una-două peste spate. Până şi directoarea Grupului Şcolar „Iulian Mincu” s-a speriat de comportamentul cadrului didactic şi a chemat ambulanţa. S-o trimită la nebuni pe doamna Făgaş.

Ambulanţa a venit, apoi a plecat, dar fără Cireşică. Şi poliţia venise, dar s-a întors la secţie, în lipsa unei plângeri. Plângeri au fost, din partea copiilor. Doamna profesoară nu a recunoscut nimic, deşi nu este prima oară când este acuzată de aşa ceva. Se pare că s-a gândit la un cadou pentru copiii care nu sunt cuminţi de mai multe ori pe parcursul anului. Şi se mai aude prin curtea şcolii că tanti Cireşica e cam dusă pe alt Făgaş până şi cu doamna directoare. Bine ca-i domnul inspector pe fază, că a deschis o anchetă. Poate-poate o ieşi ceva bine şi la Târgu-Jiu.

Comments