Casa de diamant, Oana!

April 11, 2012 scris de  
In categoria Gossip

A facut parte din echipa viatadeliceu. A trecut pe la noi, a scris cateva articole, ne-a adus alti oameni, ne-a promovat intens si ne-a sprijinit mereu cand am avut nevoie. Imi aduc aminte si acum ca stia italiana la perfectie si mintea ii mergea brici. Pustoaica de-atunci cu ochelari cu rama groasa si cu parul negru ca taciunele a terminat intre timp o facultate, s-a mutat la Constanta (cred), iar luna viitoare urmeaza sa se casatoreasca. 🙂

Da, pana mai ieri scria articole pentru liceeni si desfasura o serie de activitati studentesti, iar de luna viitoare domnisoara Oana B. va deveni doamna cu acte in regula. Nu-mi vine sa cred cat de repede a zburat timpul, cat a crescut si “copilul” asta frumos si destept. Imi aduc si acum aminte cum am cunoscut-o, intr-o zi friguroasa de martie cand tocmai iesea de la liceu cu gasca ei. Am facut cunostinta, am ramas vreo 40 de minute de vorba in mijlocul strazii, ea cu un palton incheiat pana la gat si cu ghiozdanul agatat pe spate, eu cu un sacou negru, inghetat de frig, si cu un mare inel invizibil atarnat pe degetul inelar. Am schimbat numerele de telefon si dupa cateva zile deja povesteam cate-n luna si-n stele si petreceam unele din cele mai faine momente. Un prieten mai mic aparut la momentul potrivit…

Au urmat apoi alte clipe, o seara magica petrecuta in Downtown alaturi de un alt amic drag, o transformare spirituala de-a mea profunda, o plecare in Italia, o masina achizitionata datorita ei (Oana, multumesc inca o data pentru toate traducerile in italiana pe care le-ai facut!).

Eu am plecat (nu mai stiu unde), ea a ramas (probabil) si asa brusc cum a inceput prietenia asta frumos, tot asa s-a si stins. In urma au ramas insa fragmente fine de amintiri precum praful de stele.

Astazi am primit invitatia la nunta ei si un suras mi-a rasarit pe buze. Copilul ala entuziast si plin de calitati face pasul asta atat de decisiv cu o relaxare de invidiat. Ce pot sa-i urez in final este doar multa fericire, copii frumosi si destepti, intelegere, sanatate si o viata asa cum merita! Casa de diamant, Oana!


Foto: arhiva personala Oana 🙂

Comments