Briefing

July 25, 2009 scris de  
In categoria Gossip

N-am mai avut timp să scriu, deşi subiectele s-au adunat cu tona, iar acum n-am timp pentru că mă pregătesc să ies la o bere cu un vechi amic.

Deci alte amintiri pe care le vom depănă şi o nouă serie de lucruri demne de povestit pe viaţă de liceu. Printre altele vom discuta zilele următoare despre formaţia T-short, despre metroul bucureştean şi despre o maladie care te împiedică să mai iubeşti.

Aşadar, ţine-ţi aproape şi vedeţi cum petreceţi week-end-ul acesta incendiar!Mâine puteţi merge la ştrand, iar pe seară să vă duceţi la un meci fain disputat de ultimele două campioane: Unirea Urziceni şi CFR Cluj.

Supercupa României se dispută pe Stadionul Giuleşti (Valentin Stănescu) duminică seară, de la ora 21,00. Interesant este că nu s-au vândut prea multe bilete, aşa că poţi merge să vezi la lucru două dintre cele mai serioase formaţii din România, fără să fii stresat de aglomeraţia din stadion.

Bineînţeles că sfaturile mele se adresează în mare măsură băieţilor, dar recomand şi fetelor o baie la ştrand (condiţia este să fie bine ales ştrandul, iar apa să fie curată 🙂 ) , apoi, pe seară, o plimbare în parc.

Comments