Blog de succes

January 26, 2011 scris de  
In categoria Bloguri misto de citit, Gossip

Am ajuns din intamplare pe blogul Alexandrei. Presupun ca nu este in topul bloggerilor de succes. Habar n-am ce inseamna asta. Stiu ca oamenii se impart in mai multe categorii. Unii care scriu ca asa vor. Altii care cauta publicitatea, faima si milioanele de euro. Altii care incearca, apoi abandoneaza.

M-au disperat si continua sa o faca toti care se cred detinatorii adevarului absolut. Ma dispera analizele de doi lei, ma plictisesc criticile aduse guvernantilor din Romania, ma obosesc explicatiile diferitelor fenomene politice sau media… Nu-mi plac jurnalistii fara diplome (n.a. si aici vezi mai departe decat bucata de hartie colorata obtinuta), la fel cum nu-mi plac oamenii neprofesionisti indiferent de domeniu in care activeaza.

Ma intristeaza si mai rau lipsa de reactie a oamenilor. Lipsa de coeziune si tot romanismul asta generalizat. Asa ca imi place sa ma relaxez ori de cate ori am ocazia. Imi place sa aflu ca a nins la Cluj, ca e un patinoar fain la Alba, ca un pusti a chiulit, ca un prof a jucat fotbal cu elevii lui. Sa ascult o melodie noua, sa vad niste peisaje superbe surprinse de un ochi sensibil, sa citesc despre o calatorie interesanta sau pur si simplu sa citesc o poveste care sa ma faca sa vibrez.

Vreau sa stiu ce se intampla pe la tine pe la serviciu, sa-mi descrii atmosfera cu haz, sa-mi mai povestesti pe unde planuiesti sa fugi in week-end. Bineinteles, totul intr-o nota cat mai subiectiva 🙂

Cam asta vreau eu de la un blog. Sper sa va placa si voua recomandarea de azi…

Comments