Bayern Munchen ne bagă în seamă

August 29, 2011 scris de  
In categoria Gossip, Sport

Când citesc presa sportivă din România mă gândesc cu amar la Gabriel Morariu (zis Impresaru’) şi la Andrei Militaru (cunoscut sub pseudonimul de Foaie). Nu sunt numele a doi delincvenţi, n-au câştigat nici potul cel mare şi nici nu profesează în domeniul pentru care s-au pregătit. Sunt doi băieţi cu bun simţ şi probabil doi dintre cei mai străluciţi studenţi de la Facultatea de Jurnalism din generaţia lor. Îmi pare rău că nu pot deschide paginile, inclusiv cele de net, să le citesc cu nesaţ articolele, reportajele şi interviurile. În schimb găsesc nişte cronici de toată jena, cu nişte casete obscure pentru care nu aş mai cumpăra niciodată ziarul. Cel mai bun exemplu este ultimul articol publicat despre victoria Stelei din etapa recent încheiată. Ştirea “Supărat pe Colţescu” este absolut fascinantă şi ar trebui predată încă din anul I ca model de “cum nu se scrie o ştire”.

Băieţii de la cel mai citit cotidian de sport din România au scăpat însă ceva mult mai important decât starea de spirit a lui MM. Super echipa Bayern Munchen avea nevoie de două milioane de fani pe pagina de facebook a clubului. Joi dimineaţă targetul impus de şefii bavarezi a fost atins, motiv pentru care nemţii au postat imediat un mesaj: “Bună ziua, România!”. Mă rog, fără virgulă, că se grăbeau şi băieţii să mulţumească. Pentru ce, vă lăsăm pe voi să deduceţi…
Nicăieri nu prea a apărut nimic, mai ales că o echipă care a făcut instrucţie cu CFR Cluj şi cu Steaua prin Champions League, ne bagă în seamă, deşi probabil nu prea merităm.

Noi însă, dăm înainte cu MM. Mai jos captura. 🙂

Comments