Alege Lifetango…sau o viata in pasi de tango

March 25, 2012 scris de  
In categoria Bloguri misto de citit, Gossip

Stii deja ca absolut orice in viata e o alegere! Poti alege sa fii fericit, sa fii nefericit, esti singura persoana responsabila pentru viata ta (inclusiv pentru viata ta de liceu)! Stii, de asemenea, ca in tine se afla toate resursele pe care trebuie doar sa le accesezi… Ai in tine si fericirea si iubirea …trebuie doar sa le scoti la suprafata in orice moment si sa profiti din plin de asta! Cam acelasi lucru incearca sa spuna si prietena noastra, Andreea. De curand, a lansat un super blog care s-ar putea sa-ti fie mai mult decat util, mai ales in perioada asta de cautare, cand uneori simti ca esti debusolat si n-ai idee in ce directie sa o apuci.

Lifetango este proiectul pe care l-a initiat dupa ce vreo sapte ani a stat si a studiat o serie de chestii faine legate de dezvoltarea personala si a acumulat vreo 400 de ore de coaching…Pauza: Uneori ma intreb ce s-ar fi intamplat cu anumite persoane, daca acum opt-zece ani internetul ar fi avut propagarea de astazi, iar informatiile importante ar fi fost la indemana oricui?!

Revin. Andreea si tangoul ei fac un cuplu perfect. O revista atractiva, cu articole scurte si la obiect care iti vor ridica de multe ori ceata de pe ochi si iti vor da incredere sa o iei de la capat, cand nimic pare ca nu e nou.

Mai multe detalii gasesti in paginile lifetango. Tinuta nu este obligatorie. 🙂

Comments