Poze din Vama de 1 Mai

May 3, 2009 scris de  
In categoria Galerii foto

Chiar dacă 1 mai este oficial Ziua Internaţională a Muncii, lumea o percepe mai degrabă ca pe o ocazie de a se distra.

Aşadar, staţiunile de pe litoralul românesc sunt arhipline, la fel şi puţinele zone împădurite. Una din principalele alegeri este Vama Veche.

Tinerii din toată ţara, şi nu numai, aleg plaja din mica localitate de lângă graniţa cu Bulgaria pentru a petrece cum numai ei ştiu. Magia acestei zone are două feţe: cea de zi şi cea de noapte. C

Cât timp soarele este pe cer , lumea se relaxeaza pe plajă cu muzica in surdină, sau prin diferitele baruri, în funcţie de gusturi. Noaptea, totul ia alt aspect.

Relaxarea se transformă în dans, iar voia bună ţine până la răsăritul soarelui. Concertele, precum cele OCS din „Hand” sau Luna Amară din „Papa la Soni” şi nu numai, strâng mereu mulţimi de fani dornici de distracţie.

Dimineaţa, întreaga staţiune este adormită, unii în corturi, alţii în camerele de cazare. Însă plaja rămâne aceeaşi, pregătită pentru o nouă zi de distracţie. Cine vine aici nu se mulţumeşte cu o singură zi de Vamă.

Corturile sunt prezente cel puţin trei zile, iar oamenii devin mai melancolici cu fiecare minut ce ii aduce mai aproape de momentul plecării.

Pe final, iată câteva poze ce redau o parte din atmosfera creată în Vama Veche pe 1 mai 2009.

Photos by hybrid4u

Comments