Poze de la Cupa Liceelor la Street Dance 2011

February 28, 2011 scris de  
In categoria Galerii foto

Cea de-a doua probă de calificare din cadrul celei mai cool competiţii între licee – Cupa Liceelor la Street Dance s-a lăsat cu show-uri memorabile şi pline de originalitate, susţinute de cele 14 trupe participante care au răspuns provocării de a imita pe scenă un artist român sau internaţional. Trupa T.U.D. din Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” a reuşit să atragă deopotrivă cele mai multe puncte din partea juriului şi aplauzele frenetice ale publicului, imitându-l pe artistul Connect-R, şi el prezent la eveniment.

Mai jos cateva poze de la Cupa Liceelor la Street Dance 2011.

Nici celelalte trupe nu au fost mai prejos când a venit vorba de a demonstra că celebritatea le vine mănuşă! Omarion, Eminem, Lady Gaga, Usher şi Christina Aguilera sunt doar câţiva dintre artiştii care au fost interpretaţi pe scenă de liceeni.

Iar spectacolul nu s-a încheiat aici: Connect-R a urcat pe scenă pentru un concert de-a dreptul incendiar, iar competiţia de solo battle “Style Champions” a continuat cu proba de Dance Hall, la care au participat, spre deliciul băieţilor, cele mai tari dansatoare prezente la eveniment. Proba a fost câştigată de Andreea Popa, coregraf al OneBeat Dance Studio, care şi-a cedat însă premiul celorlalte trei finaliste – Monica Lazăr, Laura Ghizdavin şi Denis Marc – mulţumindu-le pentru ocazia de a concura alături de ele şi felicitându-le pentru efortul şi dedicarea cu care îşi urmează pasiunea pentru dans.

Apoi a venit rândul trupelor participante să se “dueleze” în mişcări de dans, la prima rundă de Crew Battle. Miza a fost, ca de obicei, ridicată, dat fiind ca trupele câştigătoare au acumulat un plus de 100 de puncte la punctajul general care va stabili podiumul bucureştean.

Trupele T.U.D. (Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”), X-Cess Crew (CN Spiru Haret), Ice Drops (CN Mihai Basarab), Area 27 (CN Octav Onicescu) şi Body Action (CN Ion Creangă) au fost declarate învingătoare în Crew Battle, obţinând maximul de 100 de puncte, în timp ce trupele Lazăr Crew (CN Gheorghe Lazăr), Skillz (CN Iulia Haşdeu), NoXx Crew (Liceul Teoretic Marin Preda) şi New Times Crew (CN Bilingv George Coşbuc) au remizat, obţinând fiecare câte 50 de puncte.

Competiţia va continua, sâmbăta aceasta, pe 5 martie, tot în Princess Club, începând de la orele 13:00, cu proba de colaj impus şi a doua rundă de crew battle. Cel care va ridica sala în picioare la această ediţie va fi Alex Velea, alături de care vor urca pe scenă şi alţi artişti autohtoni îndragiţi.

Spectacolul continuă, distracţia continuă… aşa că, dacă eşti licean sau pur şi simplu iubeşti dansul, pe 5 martie vino în Princess Club!

Comments