Poze de la Balul Bobocilor Liceul Alexandru Papiu Ilarian Targu Mures

November 5, 2009 scris de  
In categoria Galerii foto

În data de 23 octombrie, Teatrul Național din Târgu-Mureș a găzduit „90 de ani de Papiu”, numele sub care s-a desfășurat ediția de anul acesta a Balului Bobocilor.

Spectacolul a surprins atât elemente tradiționale din ultimele 9 decenii (dansul popular al bobocilor), cât și numeroase elemente clasice (ca valsul) sau moderne (evidențiate prin diferite probe, ingenioase). Bobocii și-au arătat talentul în proba „liberă”, interpetând diferite scenete, dansând, cântând sau travetindu-se, reușind astfel să creeze o atmosferă lejeră atât pe scenă, cât și în public. La proba de cuvinte, lucrurile nu au stat chiar atât de bine, ajungând să se afle că „lehamite” e de fapt un termen din biologie, iar mâncarea de la restaurantul de aseară avea gust de „serpentină”. S-au dovedit însă a fi buni în curățatul cartofilor cu lingurița și în a creea uniforme din materiale minime.

Organizatorii au conceput și un moment al lor, în care au reprodus o scenă din videoclipul „Thriller”, costumați ca atare. De asemenea și-au adus aportul și alți elevi ai liceului, pregătind momente de dans sau muzicale, iar trupa mureșeană de breakdance MSB a reușit să facă atmosferă în rândul elevilor.

Tot spectacolul s-a încheiat în stil pur elegant, bobocii defilând în ținute de seară. Această ultimă probă a adus după sine desemnarea câștigătorilor, și deși fiecare din ei meritau să devină Miss și Mister, doar 2 dintre ei au reușit să „fure” titlurile de onoare. Astfel se face, că Raluca Coroș a devenit Miss Papiu, iar Marius Luț Mister Papiu.

Petrecerea a continuat în clubul Apollo, unde Gues Who & Spike au ținut timp de o oră toate mâinile în aer, mixând apoi până în zorii zilei Vali Bărbulescu.

Comments