Pe urmele unui majorat – Poze de la party!

November 22, 2009 scris de  
In categoria Galerii foto

Cu siguranță e perioada cea mai frumoasă din viața de liceean. Dar, de fapt viața de liceean implică majoratele, acele petreceri ce le vei ține minte toată viața…momentele în care te-ai apropiat de colegii de clasă, v-ați îmbătat cot la cot, și ați cântat fără jenă, ați legat noi prietenii(Oana știe:p) și ați dansat pe „Am doar 18 ani!”, la infinit…

Alegerea cadoului potrivit pentru cea „majorată”:bani falși, 3 milioane de 1 leu, un bilet de avion cu destinația Viață(sau poate Londra), o pungă de „marfă” și un Einstein home-made(mulțumită Paulei).

Petrecerea poate să înceapă(dacă tot a venit și party-crusher-ul:p). Vin, cola și narghilea. Râsete, trabucuri și bancuri. Mâncare. Sărățele. Copilul cu flori ( e un el, sau o ea?). câteva mici accidente…(eu nu plătesc nicio cană! , sau mi-ați rupt colanții cu narghileaua!:)) )…și culminând binînțeles, cu Metaforic, vorbind!

Ne-am mutat apoi, în Evo..luție, și a fost bine! Multă tequila, și lămâie, risipă de sare, dar nu și de voie-bună…Dans,poze, și iar dans…a plecat deja sărbătorita, nu-i nimic, noi mai rămânem,e de abia 3 ceasul…Distracție!

Comments