LA MULŢI ANI, MADA! Poze :)

March 27, 2010 scris de  
In categoria Galerii foto

A trecut ceva vreme de la ziua ta, ştiu. Dar un eveniment aşa de important nu avea cum să treacă neobservat, având în vedere că e marcant în viaţa ta, de liceeană.

I-am dat întâlnire în centru, ca tot omu’. Ne-am urcat pe bloc cu un cearceaf imens pe care scria LA MULŢI ANI, MĂDĂ!!! şi i-am lăsat pe un stâlp o săgeată care indica locul cu pricina.
Bineînţeles că sărbătorita s-a lăsat aşteptată, iar când a ajuns, i-a fost puţin cam greu să descifreze “săgeata”, din cauza emoţiilor, bineînţeles!.. într-un final, a văzut şi cearceaful fluturat de la etajul 7 al blocului!

Fericire mare, uimire, frenezie! Doar noi, organizatorii, eram în stare de şoc: cineva furase cadoul! E greu de crezut, mai ales că era într-un sac de rafie, plin cu doze de Cola (sărbătorita fiind o ”dependentă” de otravă). E drept că îl cam părăsisem pe un bloc vecin, printre gunoaie şi alte lucruri (făcea parte din scenariu).

S-a încercat acţiunea de recuperare ”Cadoul”, fără niciun succes, însă deşi aflasem detalii şi indicii despre Hoţ! Am reuşit să recuperăm sacul (cu greu, deoarece omul nu mai avea în ce să îşi pună fierul vechi) şi fundiţa. Dozele noastre şi restul cadoului s-au dizolvat împreună cu nevasta respectivului.

În criză de idei, am alergat în patru zări şi am recompus cadoul. Să-i fie de bine hoţului, sperăm să nu aibă probleme din cauza excesului de Cola – totul e bine când se termină cu bine.

Ca să încheiem seara cum trebuie, ne-am plimbat cu cearceaful desfăşurat prin centru, scandând lozinci Mădăliene, iar apoi am poposit la un fast-food pentru un plin de energie şi jocuri mecanice. Per ansamblu, a fost un 19şpe ani plin de amintiri!

LA MULŢI ANI MĂDĂ!

Comments