La datorie, from Greece

June 22, 2009 scris de  
In categoria Galerii foto

Cand a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima data?

Ei bine, daca raspunsul suna “A long time ago…” este timpul sa treci la fapte. E vacanta, e soare, doar n-o sa stai inchis in casa toata ziua! Daca esti plecat de acasa, cu atat mai bine.

Azi va ofer o galerie foto din unul dintre paradisurile lumii: Grecia, tara in care ne-am dat intamplator intalnire greci, romani si rusi.

Aici, la apus, Soarele se contopeste cu marea, asemenea unui ou pe care il pui in pigaie la prajit. Ploua, dar nu ti-e frig. Picaturile de ploaie sunt dese si te racoresc dupa o zi torida.

Apa este atat de limpede incat iti vezi picioarele chiar daca iti vine pana la gat. La mal, printre muschi si pietricele se agita de colo-colo, camuflati, o groaza de pestisori si crabi in miniatura. Cativa copilasi rusi incercau inutil sa-i prinda. 😀

Daca esti claustrofob (asa ca mine 🙂 ), nu-ti recomand sub nici o forma scuba diving. Zilnic, un angajat al hotelului exeseaza gratuit cu tine si cu tot echipamentul necesar in piscina hotelului ca sa vezi cum te descurci. Mai mult de 30 secunde nu rezisti daca suferi de claustrofobie. :))

Nu va incant sau plictisesc mai mult decat am facut-o deja. Pozele sunt mult mai graitoare si, in plus, barmanul mi-a terminat cocktail-ul cu ciocolata si fara pic de alcool, ca doar sunt minora inca vreun an si ceva. 😀

Va pup!

Comments