Zilele Portilor Deschise la Facultatea de Litere – Universitatea din Bucureşti

April 22, 2010 scris de  
In categoria Evenimente


Universitatea din Bucureşti
este una din cele mai importante instituţii de învăţământ superior din România. În cei 144 de ani de existenţă, ea a ajuns să aibă un solid prestigiu naţional şi internaţional.

Una dintre cele mai apreciate secţii ale Universităţii, care se bucură în continuare de prestigiu-Facultatea de Litere-organizează în fiecare an un eveniment special pentru elevi, în care este prezentată oferta educaţională pentru anul universitar viitor. Zilele Porţilor Deschise vor avea loc în perioada 26-29 aprilie 2010, la sediul Facultăţii de Litere de pe strada Edgar Quinet.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate cele 7 specializări din cadrul Facultăţii de Litere, vor avea loc cursuri şi ateliere deschise, conferinţe şi multe alte surprize.Timp de 4 zile, elevii de liceu şi toţi cei care sunt interesaţi de urmarea unei ciclu de învăţământ superior în cadrul Facultăţii de Litere vor avea posibilitatea să se informeze şi să se documenteze direct de la sursă despre oferta educaţională. Programul evenimentului va începe la ora 10 şi se va termina la orele 20, prin susţinerea unor conferinţe.

Din succesul înregistrat în anii trecuţi, Zilele Porţilor Deschise a devenit un eveniment ritualic, aşteptat cu mare interes. Amploarea sa este cu atât mai mare, cu cît evenimentul se adresează nu doar elevilor bucureşteni, ci elevilor din toată ţara, care sunt aşteptaţi să treacă pragul facultăţii şi să se convingă că Facultatea de Litere reprezintă o opţiune viabilă pentru viitorul lor.

Aşadar, Facultatea de Litere din Universitatea Bucureşti îşi va deschide în curând porţile şi va încerca să-şi „recruteze” cei mai buni viitori studenţi, venind în întâmpinarea acestora cu o ofertă educaţională îmbunătăţită, care să le confirme aşteptările.

Comments