Targul Educatiei 16-17 aprilie la Facultatea de Drept din Bucuresti

April 11, 2010 scris de  
In categoria Evenimente

Hai la Târg dacă vrei să fii informat!

Autor: Raluca Pârvu

În perioada 16-17 aprilie va avea loc la Facultatea de Drept din Bucureşti Târgul Educaţiei. Evenimentul este dedicat elevilor de liceu din an terminal şi absolvenţilor de facultate.

Târgul are ca obiectiv informarea vizitatorilor în legătură cu domeniile de studiu valabile începând cu anul universitar 2010-2011.
Dacă încă nu sunteţi hotărâţi ce facultate doriţi să urmaţi sau dacă doriţi să vorbiţi cu studenţii de la facultatea pe care v-aţi ales-o, aveţi posibilitatea de a vizita Târgul Educaţiei pe 16 şi 17 aprilie, între orele 10:00 şi 18:00.

La acest Târg vor fi prezente toate Facultăţile din cadrul Universităţii din Bucureşti care vor organiza prezentări, dar şi concursuri cu premii pentru vizitatori. În doar câteva ore puteţi face un tur complet şi vă puteţi informa. De asemenea, aveţi posibilitatea de a vă procura şi Broşura Admiterii care conţine modele şi propuneri de subiecte pentru admiterea din vară.

Dacă vrei să faci o vizită la Facultatea pe care intenţionezi să o urmezi şi să asişti la câteva cursuri, întreabă de Zilele Porţilor Deschise, eveniment ce va fi organizat de majoritatea facultăţilor în săptămâna imediat următoare, adică în perioada 19-23 aprilie.

Comments