Street Dance caritabil

December 3, 2007 scris de  
In categoria Evenimente

steet-dance.jpgStreet Dance Christmas Show este un eveniment caritabil care va avea loc pe 16 decembrie, la Casa de Cultura a Studenţilor Grigore Preoteasa.

Cei mai buni dansatori, cele mai premiate trupe de street dance, break dance şi dansuri latino vor dansa într-un spectacol destinat strângerii de fonduri pentru “Centrul de Plasament Luminiţa” şi “Casa Sfântul Ioan” din Bucureşti.

În cadrul evenimentului vor fi susţinute mai multe concerte cu diverţi artişti cunoscuţi din România. Liceul George Enescu va prezenta un program special de muzică şi dans, iar corul de copii Fantezia va cânta colinde speciale de Crăciun. De asemenea, mai mulţi copii cu vârsta între 4 şi 10 ani vor prezenta un program de dansuri latino: Samba, Rumba, Cha Cha, Vals Vienez etc.

Intrarea la acest eveniment se va face pe bază de donaţii, fiecare persoană care doreşte să intre în sala de spectacol trebuie să doneze: jucării, haine, rechizite, cărţi etc. La intrarea în sală se va afla şi o urnă specială unde se pot face donaţii şi în bani. Detalii pe www.street-dance.ro

Comments