Se deschid patinoarele

December 1, 2007 scris de  
In categoria Evenimente

patinoar.jpgCa în fiecare an, începutul lunii decembrie aduce cu sine şi deschiderea sezonului de patinat pentru bucureşteni. Capitala dispune în prezent de cinci patinoare în aer liber.

• Patinoarul din parcul Unirii din Bucureşti se va deschide pe 1 decembrie şi va avea 1500 de metri pătraţi, mai mult decât anul trecut.

• Patinoarul din Cişmigiu, cel mai mare din Europa (peste 3.000 de metri pătraţi, capacitate de 1500 de persoane), va fi deschis pe 5 decembrie şi va fi o surpriză. Accesul pentru copii va fi gratuit între orele 9 şi 11 în fiecare zi de la deschidere şi până pe 7 ianuarie.

• Tot la 1 decembrie se deschide şi patinorul din parcul Alexandru Ioan Cuza (sectorul 3) de lângă staţia de metrou Titan.

Pentru al treilea an consecutiv se va deschide, pe 8 decembrie, patinoarul din parcul Kiseleff, lângă Muzeul Ţăranului Român.

• Patinoarul Moghioroş este singurul care care a început să funcţioneze încă de pe 22 noiembrie. Astfel, zona Drumul Taberei are la dispoziţie o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi pentru patinat. Capacitate este de aproximativ 400 de persoane.

Tariful pentru două ore la oricare patinoar este de 10 lei de luni până vineri, iar preţul pentru închirierea patinelor este tot de 10 lei. În weekend, bucureştenii vor trebui să scoată din buzunare 15 lei.

Comments