Lansare Katana in Elephant Pub AMANATA

April 19, 2012 scris de  
In categoria Concert, Evenimente

ACTUALIZARE: LANSAREA NOULUI ALBUM AL TRUPEI KATANA, EVENIMENT PROGRAMAT DUMINICA (22 APRILIE 2012) DE LA ORA 19:30 IN ELEPHANT PUB SE AMANA CU TREI SAPTAMANI. UNUL DINTRE MEMBRI FORMATIEI ESTE BOLNAV DE VARICELA!

Duminica aceasta petrecere mare in Elephant Pub din Bucureşti, cu incepere de la ora 19:30. După trei ani de absenţă de pe piaţa muzicală formaţia Katana revine în forţă cu un nou album intitulat “Momente şi Schiţe”, dar şi cu un sound extraordinar şi cu nişte piese grozave.

Hip-hopul din România a traversat diferite etape, s-a maturizat, a copiat, a evoluat şi până la urmă a ieşit şi un rap autohton în care Katana îşi va găsi cu siguranţă un loc bine meritat. Asta probabil şi pentru că băieţii au un alt nivel cultural, provin din alt mediu social, iar piesele lor sunt îmbibate în afară de talent şi cu ceva trăiri care plac grozav de tare publicului.

Am ascultat într-o zi “Amintiri din copilărie” şi brusc mi s-au derulat prin faţa ochilor toate momentele superbe pe care le-am trăit la începutul anilor ’90, imediat după haiducia aia numită revoluţie. Am zâmbit cu amar şi mi-am amintit de guma cin-cin, de zilele însorite când alergam prin parc, de amicii care legau mănunchi ţevile de cornete, de scoala generală şi de prieteniile de-atunci. Am retrăit pentru patru minute un calup de sentimente pe care le credeam pierdute. Ca să înţelegi mai bine la ce mă refer, ascultă piesa de mai jos.

Comments