Karaoke cu texte scrise de Mihai Eminescu

January 14, 2010 scris de  
In categoria Evenimente

Mai jos anunţul primit de la organizatori:

Vrei să reciţi sau să citeşti, la microfon, o poezie scrisă de Mihai Eminescu? O poţi face pe 15 ianuarie, între 15-17, la fântana din Piaţa Universităţii. Nu trebuie să fii actor sau să fii talentat! Important este să-ţi înfrângi emoţia şi să fii cât mai convingător.

Dacă nu ştii o poezie pe de rost, poţi să citeşti una, la alegere. Avem un dosar cu cele mai cunoscute poezii ale lui Eminescu, pe care ţi-l punem la dispoziţie.

Acolo găseşti şi fragmente din articole publicate de Eminescu. După ce selectezi poezia (articolul) pe care doreşti să o citeşti la microfon, o comunici organizatorului. Când îţi vine rândul, te sui la tribună, îţi spui numele şi ocupaţia/profesia (pentru a vedea diversitatea participanţilor), după care vei citi textul ales, începând cu titlul.

Timpul maxim alocat este de două minute de persoană! Recomandăm ca poeziile cu dialog între mai multe personaje să fie recitate de mai multe persoane împreună, pe roluri (Catalina şi Luceafărul; Mircea, Baiazid şi povestitorul etc). Tuturor recitatorilor li se vor acorda diplome de participare. CURAJ!

Comments