Insomniacii îţi dau întâlnire @ Ceainăria Cinci, duminică, de la 21:00

September 24, 2011 scris de  
In categoria Evenimente

Duminică seara trebuie neapărat să mergi să te întâlneşti la Ceainăria Cinci din Strada Olimpului, nr.13, cu “insomniacii” Liviu Cheloiu, George Constantinescu şi Marin Grigore. Cei trei îţi propun o altfel de piesă de teatru, jucată într-un cadru superb, unde dulceaţa de vişine şi biscuiţii merg de minune pentru o duminică seara minunată.

Despre “Insomniacii” îţi spunem că este o comedie despre banalitatea vieţii şi despre condiţia umană dramatică, despre oameni rătăcind în absurd care se agaţă de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranţa ieşirii din anonimat.

Trei insomniaci anonimi, au legături nebănuite cu CIA, depăşesc în fineţuri observatorul astronomic Hubble şi inventează ABS-ul. Nu lipsesc extratereştrii sau Omul Păianjen iar în final Nenorocitul, personaj a cărui viaţă se va schimba surprinzător.

“Insomniacii” este o dileală teatrală delicioasă ce ridică un discret semn de întrebare asupra aberaţiilor umane pe care le poate crea sistemul.

Distribuția: Liviu Cheloiu, George Constantinescu, Marin Grigore
Regia: Sorin Militaru
Text: Mimi Brănescu

PS: În final avem onoare să te anunţăm parteneriatul cu Teatrul de Artă Bucureşti, ale căror spectacole vor fi prezentate din această seară şi în paginile viaţă de liceu. În plus, pregătim câteva surprize liceenilor pasionaţi de teatru…

Comments