Hipioti si bolsevici ultima reprezentatie

February 17, 2012 scris de  
In categoria Evenimente

După trei ani şi aproximativ o sută de spectacole, piesa Hipioţi si bolşevici îşi ia adio de la toţi prietenii, sâmbăta aceasta, în Club La Scena din Bucureşti.
Intrarea în sală se poate face de la ora 19:00. Totul este la vedere, puteţi afla cum se pregătesc hipioţii de spectacol. Pe un ecran vor rula filmuleţe, imagini şi amintiri strânse în timp (turnee, spectacole etc).

Revenind la Hipioţii şi bolşevicii regizorului Felix Crainicu, pot să mărturisesc cu mâna pe inimă că este cea mai bună piesă pe care am văzut-o în ultimul an şi jumătate. De mult timp n-am mai urmărit cu atâta interes un spectacol. Replicile inteligente, actorii drăguţi, prestaţia deosebită m-au făcut să stau nemişcat pe scaun şi să nu-mi dau seama când limbile ceasului s-au învârtit pe cadran. Sunt convins ca ultima lor reprezentaţie te va face şi pe tine cu siguranţă să te îndrăgosteşti de personaje şi să regreţi la final că piesa asta minunată a fost jucată pentru ultima oară. Şi dacă încă eziţi să ieşi din casă şi să mergi sâmbătă în La Scena îţi mai destăinui două lucruri: pe Felix Crainicu îl cunosc de mai mulţi ani, pe vremea când făcea butoanele la radio Sport Total FM, dar nu credeam că este un regizor atât de talent! Şi al doilea lucru…. este citatul preferat din piesa Hipioţi şi bolşevici, pe care l-am notat în grabă, pe întuneric, în timpul spectacolului, direct pe telefonul mobil: „Te-am iubit, aşa cum poţi iubi doar prima dată. Pur, limpede, fără nici un fel de ezitare. Te-aş fi putut urma oriunde…”

Comments