Filmele KINOdiseea pentru adolescenti 2010

September 28, 2010 scris de  
In categoria Evenimente

Distractia din weekend poate continua si in timpul saptamanii cu un eveniment care ne intereseaza in mod direct: festivalul de film KINOdiseea pentru adolescenti! Aveti mai jos de unde alege la ce film vreti sa mergeti. 😀
Ia-ti gasca si fugi la film!

filmDagmara Krasowska, frumoasa “ fata de mall” anuntata la premiera nationala a filmului “Fetele de mall” la KINODISEEA 2010.
“Fetele de mall”, un film portret al tinerelor poloneze ce se prostitueaza in marile centre comerciale in schimbul hainelor si al accesoriilor scumpe.
Un film recomandat publicului cu varsta peste 14 ani, in premiera la NCRR ( Muzeul Taranului Roman) luni, 27 septembrie, incepand cu ora 19:00.
*Filmul poate fi vizionat si in cadrul Cinematografulu Gloria in ziua de marti, 28 septembrie incepand cu ora 19:00.

Unul dintre cei mai de succes DJ al momentului din Budapesta isi prezinta controversatul film “Avioane de Hartie” in cadrul competitiei KINODISEEA pentru adolescenti.
“Avioane de hartie” povesteste aventurile si problemele unui grup de adolescenti in lumea underground a Budapestei.
Simon Szabo isi va prezenta filmul in cadrul KINODISEEI marti, 28 septembrie, incepand cu ora 19:00 la NCRR ( Muzeul Taranului Roman).
*Filmul poate fi vizionat si in cadrul Cinematografului Gloria in ziua de luni, 27 septembrie incepand cu ora 19:00.

Castigatorul Ursului de Cristal pentru cel mai bun film pentru adolescenti in cadrul Berlinalei 2010, in premiera la KINODISEEA.

Neukolln Unlimited” este un documentar ce urmareste povestea a trei artisti sirieni in lupta impotriva expulzarii lor din Germania.

Filmul va fi proiectat la NCRR ( Muzeul Taranului Roman) pe data de 29 septembrie incepand cu ora 19:00.
*Filmul poate fi vizionat si in cadrul Cinematografului Gloria joi, 30 septembrie – ora 19:00.

Peter Fonda, prezent in programul filmelor KINODISEEA 2010.
Rocker pe Viata”, filmul ce il are in unul din rolurile principale pe Peter Fonda, este o poveste despre un grup de muzica ce porneste in turneul sau prin America pe faimoasa autostrada Route 66.
Filmul poate fi vazut la Sala Elvira Popescu joi, 30 septembrie, incepand cu ora 19:00.
*Filmul poate fi vizionat si in cadrul Cinematografului Gloria miercuri, 29 septembrie – ora 19:00.

Sebbe, un debut “exploziv” al Berlinalei 2010, in competitia KINODISEEA pentru adolescenti.
Filmul il urmareste pe Sebbe, un tanar marginalizat care decide sa se razbune pe intreaga scoala folosind dinamita.
Un film comparat de catre criticii internationali cu “Eu cand vrea sa fluier, fluier” in privinta tensiunii povestii.
Proiectiile vor avea loc la NCRR ( Muzeul Taranului Roman) duminica la ora 19:00 si miercuri, 29 septembrie la Sala Elvira Popescu de la aceeasi ora.

Castigatorul premiului Oscar Geoffrey Rush printre actorii filmului de inchidere al Festivalului de Film Kinodiseea 2010.

Bran Nue Dae”, cel mai de succes film australian in 2010 va inchide cea de-a doua editie a festivalului de film pentru copii si adolescenti. Musicalul urmareste povestea de dragoste a doi aborigeni impiedicata de un preot sever.
Proiectia de inchidere va avea loc la NCRR ( Muzeul Taranului Roman) joi, 30 septembrie, de la ora 17:00, eveniment ce va include si Gala de Premiere a marilor castigatori Kinodiseea 2010.

Comments