DJ LAYLA caută dansatoare

May 11, 2009 scris de  
In categoria Evenimente

dj-laylaDacă ţi-ai dorit să devii dansatoare şi să urci pe scene alături un artist de succes acum este momentul tău! Mâine are loc castingul de selecţie a fetelor pentru trupa de dansatoare a artistei DJ LAYLA. Nu rata întâlnirea de la Fame Music Club din Bucuresti(Calea Vitan nr. 23) “Vitan Center”, de la ora 18:00.

Castingul este deschis pentru toate fetele, dar are câteva condiţii pe care trebuie să le îndeplinească viitoarele dansatoare ale artistei:

Varsta minima de 18 ani si disponibilitatea de a-si schimba look-ul pentru a semana cat mai bine cu blondele artiste.

La casting fetele trebuie sa se prezinte in haine stramte (clubbing), pentru a transmite cat mai mult din atitudinea de scena ce va apartine viitoarei lor imagini.

De asemenea, viitoarele dansatoare trebuie sa fie pregatite pentru repetitii cu un super coregraf, deoarece ca urmeaza o perioada plina de concerte, inclusiv pe litoralul romanesc.

Tânăra artistă “DJ Layla” a reusit sa ajunga cap de lista in topurile din Romania, Republica Moldova si Ukraina cu hit-ul “Single Lady”, alaturi de Alissa , iar acum are nevoie de trei patru dansatoare pentru viitoarele videoclipuri şi proiecte muzicale. 

Multă baftă!

Comments