Cupa Liceelor la StreetDance 2011

January 31, 2011 scris de  
In categoria Evenimente

Încă nu te-ai înscris la ediţia din acest an a Cupei Liceelor la StreetDance? Este timpul să o faci, pentru că mai ai doar o săptămână la dispoziţie! Şi dacă încă nu eşti convins, află că s-a dublat valoarea totală a premiilor. Acum, tu şi trupa ta puteţi câştiga premii, în cash şi produse, în valoare de 20.000 $.

Cum te poţi înscrie: intră pe http://www.cupaliceelor.streetdance.ro/ şi completează formularul pentru judeţul în care se află liceul tău.

Data limită până la care trupele de liceeni se pot înscrie în cea mai cool competiţie de streetdance a ţării este 5 februarie 2011. Liceenii trebuie să-şi alcătuiască o trupă având minim 4 şi maxim 10 membri, alături de care să pregătească mai multe momente artistice respectând cerinţele impuse de organizatori şi disponibile pe website-ul oficial.

Apoi, nu mai este decât un simplu pas pentru ca trupa să intre în concurs: completarea formularului aferent judeţului de care aparţine liceul reprezentat.

Până în acest moment, peste 70 de trupe au spus “DA” provocării lansate de OneBeat Dance Studio şi partenerii săi. Acestea vor urca pe scenă în Bucureşti, Iaşi, Galaţi, Constanţa, Braşov şi Bistriţa, pentru a arăta că merită să-şi reprezinte liceul şi judeţul în Marea Finală Naţională, ce va avea loc pe 12 martie în Princess Club din capitală.

cupa-liceelor-la-streetdance-2011

Comments