Cupa liceelor la Street Dance – 12-13 iunie Jet Set Events

June 10, 2010 scris de  
In categoria Evenimente

Cupa Liceelor la Street Dance se anunţă şi anul acesta incendiară: 32 de trupe de liceeni se luptă la etapa pe Bucureşti, programată pentru 12 iunie, pentru a-şi câştiga locul în Finala Naţională de pe 13 iunie. Iar de show se vor ocupa, cu rime alese, Guess Who si Spike, care ridica publicul in picioare la etapa pe Bucuresti, in timp ce Grasu XXL vă aduce o finala cu… greutate!

cupa-liceelorEşti licean? Eşti înnebunit după tot ce înseamnă urban? Vrei să-i vezi pe cei mai tari dansatori de street-dance ai ţării şi să-i auzi în concert pe trei grei ai muzicii hip-hop? Atunci pe 12 şi 13 iunie, ia-ţi gaşca şi veniţi la Jet Set Events Hall, începând cu orele 12:00, pentru că CLSD revine în Bucureşti!

Pe 12 iunie, Guess Who şi Spike fac atmosferă alături de cele peste 30 de trupe de liceeni înscrise în competiţie, promiţând tuturor o după-amiază în stil mare. Muzică bună, distracţie şi mişcări ameţitoare de dans… toate acestea sunt preludiul pentru mult-aşteptata finală naţională!

„Mă bucur că îi vom cunoaşte pe liceeni din Bucureşti. Sigur va fi mare distracţie sâmbătă, la Cupa Liceelor, pentru că le pregătim un concert de care să-şi aducă aminte”, promite Guess Who.

Pe 13 iunie, Grasu XXL vă aşteaptă alături de ocupanţii podiumurilor locale din Constanţa, Bistriţa, Galaţi, Braşov şi Bucureşti la un spectacol de zile mari. Petrecerea continuă în Piaţa Constituţiei, unde Alex Velea va da întâlnire tinerilor la Summer Start Flash Mob.

Finala Naţională va încheia ediţia de anul acesta a Cupei Liceelor la Street Dance, reunind cei mai buni tineri dansatori din patru judeţe şi Municipiul Bucureşti.

Comments