Coregraful 3SE te învaţă să dansezi

December 14, 2007 scris de  
In categoria Evenimente

3-sud-est.jpg Cătălin Pentilii, cunoscut în calitate de coregraf al formaţiei 3SE, este invitat în acest weekend la American Dance Workshop. În perioada 14-16 decembrie, pasionaţii de dans vor putea afla chiar de la el câteva din secretele în materie de dans ale celei mai longevive trupe din dance-ul românesc.

Cătălin Pentilii revine în ţară după un an de zile petrecut în America, unde a căpătat o vastă experienţă în tehnicile de predare, combinarea stilurilor de dans, coregrafie şi balet.

Întors în România pentru doar trei săptămâni, Pentilii va preda în cadrul workshopului şase stiluri de dans: street dance, pop, street jazz, funk, commercial dance şi hip-hop.

Workshopul este dedicat tuturor dansatorilor, de toate nivelurile, de la începători până la avansaţi sau chiar dansatorilor cu experienţă, precum şi coregrafilor. Cei interesaţi sunt aşteptaţi vineri, sâmbătă şi duminică la Nordic Gym.

Înscrierile se fac la contact@dansatori.ro şi motanu1982@yahoo.com (e-mailul trebuie să cuprindă: titlul AMERICAN WORKSHOP, conţinut: nume, prenume, mobil, anul naşterii, oraşul în care locuiţi).

Nordic Gym se află pe Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 24, Bucureşti.

Poze: www.3se.ro

Comments