Whitesnake şi Def Leppard în România

April 5, 2008 scris de  
In categoria Concert

def-leppard.jpgTrupele britanice Whitesnake şi Def Leppard vor concerta la Bucureşti pe 8 iulie 2008, ora 19:00, în parcarea B de la Romexpo.

Biletele se găsesc în reţeaua de magazine Diverta şi online, pe www.bileteonline.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.vreaubilet.ro. Preţurile variază în funcţie de poziţionarea faţă de scenă: Zona A – 75 RON, Zona B – 55 RON, Tribuna II-a – 195 RON, Tribuna VIP 250 RON.

Concertul face parte din turneul „Good To Be Bad“, care va trece prin Statele Unite, America de Sud, Australia şi Europa. Turneul a fost botezat după cel mai recent album al celor de la Whitesnake, dublu CD care marchează aniversarea a 30 de ani de la înfiinţarea trupei. Materialul urmează să fie lansat pe 18 aprilie. De asemenea, Def Leppard sărbătoresc şi ei 30 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie vor lansa un nou albumul, „Songs from the Sparkle Lounge“, pe 29 aprilie.

În timp ce Def Leppard se află pentru prima oară în România, Whitesnake vor cânta aici pentru a doua oară, după concertul susţinut în 1997, la Sala Palatului din Bucureşti.

Concertul Whitesnake şi Def Leppard şi va deschis de un recital Iris. De altfel, Iris a cântat şi în deschiderea spectacolului Whitesnake din 1997.

Metalhead.ro prezintă setlist-ul turneului Def Leppard. La debutul turneului, pe 27 martie, în Statele Unite, Def Leppard a cântat următoarele piese:

Rocket
Animal
Let’s Get Rocked
Foolin’
Mirror Mirror
Nine Lives

Love Bites
Bass Solo
Rock On
Two Steps Behind
Bringin’ on the Heartbreak
Switch 625
Hysteria
Armageddon It
Photograph
Pour Some Sugar on Me
Rock of Ages

Comments