Modificări la B’estfest 2008

May 3, 2008 scris de  
In categoria Concert

Stereophonics şi-a reprogramat show-ul pentru a treia zi a festivalului, iar Joe Jackson a anunţat că nu va mai ajunge în România.

Din cauza programului încărcat, Stereophonics nu va mai putea concerta la Bucureşti pe 5 iulie. Trupa îşi va susţine show-ul cu o zi mai târziu, pe 6 iulie.

Joe Jackson a anunţat că nu mai poate ajunge la B’estfest. Motivul declarat este acela că artistul este forţat să anuleze o serie de spectacole, din cauza unei „agende prea încărcate”.

Program

În prima zi de festival (vineri, 4 iulie) vor concerta Cypress Hill, Apollo 440, Alanis Morissette, Miss Platnum, Unkle, Boy Lamoen (warm-up) şi Mark Norman (afterparty).

În a doua zi (sâmbătă, 5 iulie) vor cânta Manic Street Preachers, Nouvelle Vague, Deluka, Kaiser Chiefs, Boy Lamoen (warm-up) şi Cor Fijneman (afterparty).

În a treia zi a festivalului (duminică, 6 iulie) vor urca pe scenă Nelly Furtado, Stereophonics, Sunrise Avenue, Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko), The Last Supper, Boy Lamoen (warm-up) şi Lemon8 (afterparty).

B’estfest Aftershock (vineri, 11 iulie) – Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss (ex-Manowar)

Bilete şi abonamente la BESTFEST

Biletele de o zi sunt valabile pentru o singură zi a festivalului (4, 5, sau 6 iulie). Acestea costă 90 de lei, iar în zilele de festival, la intrare, vor costa 110 lei.

Abonamentele pentru toate cele 3 zile de B’estfest (4, 5, 6 iulie) sunt în număr limitat (5 000 de abonamente) şi vor putea fi cumpărate numai înaintea începerii festivalului, la preţul de 240 de lei.

Biletele pentru B’estfest Aftershock (11 iulie) costă 75 de lei.
Atât biletele de o zi, cât şi abonamentele pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Comments