Concert Proof in Club Fire

June 3, 2009 scris de  
In categoria Concert

Duminica, 7 iunie, la ora 20:00, in Club FIRE concert PROOF (Hardcore/Metal), First Division (Hardcore/Metal) si D’Aia (Alternative/Punk)!

Trupa Proof a luat fiinta in anul 2006 la intiativa lui Luci (chitara), care i-a cooptat pe Adi(bas) si Remus(tobe). Din componenta initiala doar Luci a rezistat pana in prezent. Trupa a trecut prin multe schimbari de-a lungul existentei, probleme fiind a doua chitara si vocea.

Primul concert vine relativ repede – in luna decembrie 2006 – cu George la a doua chitara si Cap la voce. Dupa un al doilea concert in aceasta formula, in luna martie 2007 Bogdan vine la a doua chitara si apoi, in luna aprilie, Mihai la voce. Urmeaza concerte prin majoritatea cluburilor bucurestene de profil, alaturi de alte trupe din tara, precum Crize, Dodiez, IPR, Coma, Avatar, Altar sau Protest Urban, dar si din afara, precum Manifestation, Subscribe, Born From Pain, Death Before Dishonor, Nine Eleven sau Ignite.

Trupa se lupta cu desele schimbari de componenta, dar mereu se gasesc oameni care sa umple golurile lasate si care sa o ajute sa evolueze continuu. Componenta actuala este Mihai(voce), Luci(chitara), Vlad(chitara), Cristi(bas) si Radu(tobe).

Prezentul concert este primul in aceasta componenta. Alaturi de Proof (Hardcore/Metal) vor evolua si First Division (hardcore/metal), urmata de D`aia ( Aternative/ Punk).

Intrarea este 12 lei intre orele 20.00 si 22.00, iar dupa ora 22.00, pentru afterparty este de 7 lei.

proof

Comments