“It’s raining man” vine de Crăciun în România

December 7, 2007 scris de  
In categoria Concert

martha-wash.jpgÎn cadrul spectacolului caritabil “Ascultă-ţi inima” ce va avea loc pe 11 decembrie, ora 19:00, la Clubul Bamboo, Martha Wash, Sheila Bonnieck, Brad Vee, Paula Seling, Nico, Bogdan Bradu şi Emanuel vor încerca să adune cât mai multe fonduri pentru PSI şi UNAIDS.

Renumita cântăreaţă Martha Wash, faimoasă pentru piesa “It’s raining man”, va fi prezentă timp de 3 ore alături de ceilalţi artişti. Împreună vor delecta publicul cu o serie de colinde internaţionale de renume, dar şi cu melodiile care i-au consacrat.

Sheila Bonnieck, fondatoarea grupului Boney M, alături de Brad Vee sunt personalităţi cunoscute publicului ca fiind implicate în evenimente de caritate şi found raising.

Seara îl va avea ca invitat special pe Cătălin Botezatu, care va oferi o prezentare de modă haute couture. O parte din ţinutele vestimentare vor fi supuse unei licitaţii.

Evenimentul este caritabil. Banii încasaţi din vânzarea biletelor vor fi donati către PSI şi UNAIDS.

Bilete sunt puse în vânzare pe www.bilet.ro. Preţul unui bilet VIP este de 400 lei, iar pentru o categorie mai accesibilă preţul este de 50 lei.

Clubul Bamboo se află pe Strada Ramuri Tei, nr. 39, sector 2, Bucureşti

Foto: www.martha-wash.com

Comments