Bootcamp

March 7, 2009 scris de  
In categoria Evenimente

bootcamp-1Anul acesta noul bootcamp este organizat la Straja. Tema principala a acestui bootcamp va fi “Inteligenta emotionala“.

Cand?
Perioada de desfasurare: 26, 27, 28, 29 martie 2009.

Programul bootcampului: http://www.stepout.ro/pozaprogram.jpg

Ce veti face acolo?
Seminariile indoor – Inteligenta emotionala va fi abordata din 4 directii:
Psihodrama cu Speedy (prezentare)
NLP – cu Nicola Florina (prezentare)
Dezvoltarea abilitatilor de inteligenta emotionala cu Andreea Papp (prezentare)
Inteligenta emotionala in seductie si afaceri cu Novacovici Pera (prezentare)

De ce sa merg la Bootcamp?
“Pentru cei ce simt ca sunt mult prea rigizi in comunicare si nu pot exprima si simti o gama mai larga de emotii in acest bootcamp au ocazia ideala sa invete. Cei ce vor vorbi la bootcamp sunt psihologi, traineri specializati in lucrul cu oamenii, si vor scoate tot ce e mai bun din voi. Plus ca va fi ocazia perfecta pentru a lega noi prietenii cu oameni de calitate. Dupa cum stiti, oamenii cu care te aduni de asemeni.”

Cat despre statiune, Straja, aceasta este foarte potrivita pentru o deconectare de genul asta, dar si pentru schiat. Deci daca va surade ideea, puteti veni cu echipamentul propriu.

Astfel vor fi combinate teoria, exercitiile practice cu sportul, activitatile outdoor, ceea ce e ideal pentru intiparirea eficienta a invataturile in minte.

Doritorii ar trebui sa se grabeasca deoarece sunt deja 19 inscrisi si mai sunt 6 locuri care probabil se vor ocupa saptamana care vine.

Comments