S-au pus in vanzare biletele pentru Gala Balurilor 2013

March 6, 2013 scris de  
In categoria Bal

Pe 15 martie 2013, în Princess Club (Str. Sergent Constantin Ghercu, nr. 24), va avea loc evenimentul anului dedicat elevilor bucureșteni – Gala Balurilor by AXE 2013 – show-uri de dans ale celor mai tari trupe din București, prezentări de modă neconvenționale, concerte și apariții ale celor mai în vogă artiști autohtoni: Connect-R, Matteo, DJ Rynno & Sylvia și Radio Killer, concurs de frumusețe cu cele mai frumoase 26 de boboace bucureștene – acestea sunt elementele ce vor face din eveniment un adevărat spectacol de neuitat.

Începând cu această saptămână, toți cei care doresc să participe la acest eveniment își pot lua bilete de la sediul OneBeat Dance Studio (Str. Verzișori, nr 7), de la magazinul OneBeat Fashion (Calea Dudești, nr 140) sau de la reprezentantul Gala Balurilor by AXE din liceele participante – listă aici. Prețul unui bilet este de 30 lei, iar accesul la eveniment se face începând cu ora 18:00.

Concursul “Cel mai cool bal de boboci Gala Balurilor by AXE” 2013

În cadrul evenimenintului, după luni întregi de pregătiri, echipele de organizare ale celor 42 de baluri de boboci participante la evenimentul “Gala Balurilor by AXE 2013” (printre care se află licee precum: Colegiul Național Bilingv George Coșbuc, Colegiul Național Mihai Eminescu, Colegiul Național Gheorghe Lazăr și Colegiul Național Ion Creangă) vor fi, în sfârșit, premiate pentru munca asiduă depusă în organizare balului lor.

Concursul “Miss Gala Balurilor by AXE” 2013
Cele 26 de fete participante la concursul de frumusețe au fost selectate dintre câștigătoarele unei diademe de Miss din cadrul balurilor de boboci.
În ziua evenimentului, din cele 26 de fete, vor fi alese 11 fete ce vor intra în semifinale, iar o a 12-a fată va intra automat în semifinale ca urmare a caștigării titlului de “Miss Popularitate – AXE EXCITE” (concurs online ce se va organiza pe pagina de facebook Efectul Axe – www.facebook.com/efectulaxe). Fiecare dintre cele 12 semifinaliste va purta o rochie reprezentativă pentru cele 12 luni ale anului, iar în finală vor intra doar 4 fete ce vor defila în rochii tematice – Apă, Foc, Aer, Pământ. Marele premiu pentru “Miss Gala Balurilor by AXE” va fi apariția pe coperta revistei Bravo, un check de 500 de euro și o excursie în Grecia plus multe alte premii din partea sponsorilor evenimentului.

Comments