Atelier de film

December 8, 2007 scris de  
In categoria Evenimente

Cea de-a cincea ediţie a atelierului de film “Let’s go digital” va avea între 16 şi 23 decembrie 2007, în localitatea 2 Mai, judeţul Constanţa. Timp de şapte zile, 15 tineri vor face cinci filme, în echipe de câte trei persoane, ghidaţi de specialişti în cinematografie.

Participanţii vor parcurge toate etape de realizare a unui film – scrierea scenariului, filmare, editare – cu ajutorul unor profesionişti din cinematografia românească: Horea Murgu, Sorin Botoşeneanu, Iulia Murgu, Neil Colţofeanu şi Mihai Tănase.

Pentru selectie, candidaţii trebuie să trimită un CV cu o fotografie, o scurtă scrisoare de motivaţie, o povestire de aproximativ o pagină pornind de la tema din acest an a atelierului – natură şi civilizaţie – şi orice tip de material audio vizual realizat în orice fel de condiţii (video, audio, fotografie, site, desene etc.), care să demonstreze creativitatea. Înscrierile se fac până vineri, 7 decembrie, la adresa iulia@tiff.ro.

Site-urile specializate- cinefan.ro şi homemade.ro – vor putea fi vizitate pentru vizualizarea rezultatelor eforturilor din atelier.

“Let’s go digital” a fost găzduit până acum de trei ori de Festivalul de film Transilvania, iar ultimile două ediţii – cea din februarie şi cea de acum – au fost independente.

Comments