Trei localuri pentru chill (Ep.1)

July 29, 2008 scris de  
In categoria After Hours

Se întamplă foarte des să ne intalnim in oraş cu prietenii şi să nu ştim incotro să o apucăm…Sunt zeci de localuri, dar parcă niciunul nu ne mai place, avem impresia că le-am incercat pe toate şi că sunt identice, apoi ne oprim la acelaşi Mc Donald’s plictisitor , unde de fiecare dată găsim aceeaşi lume, evident la fel de plictisitoare . Dar stop, Bucureştiul e mare, ne oferă atâtea posibilităţi , întotdeuna va exista un local pe care nu l-am încercat sau de care nu ne putem plictisi…Vreţi sa ştiţi si voi care sunt acestea ? În continuare vă voi prezenta trei localuri perfecte pentru un chill cu prietenii sau pentru o întâlnire : sunt diferite , sunt pentru buzunarul oricui, pentru toate gusturile şi fţele .


MYSTIC TREE – bar, club & food

mystic-2.JPGMystic Tree are doua niveluri , primul este un bar, iar la etaj puteţi găsi restaurantul. Design-ul este unul cu totul special , pereţii par vii datorită desenelor care ies din cadru , intruchipând oameni-copaci desprinşi parcă din basme. Atmosfera este relaxantă , nimic rigid sau care impune, iar dacă vă place muzica chill out , indie , electro sau blues cu siguraţă o să fiţi de-a dreptul încântaţi.. Cât despre chelneri, aceştia vor fii intotdeuna draguţi si atenţi cu orice client, aşadar puteţi uita de cei ignoranţi şi arogaţi care întotdeuna întarzie cu comanda .
Dar să vorbim puţin şi despre mâncare că , de fapt , aceasta ne interesează cel mai mult . Probabil o sa fiţi surprinşi , dar preţurile variză intre 9RON şi 20RON , de menţionat este şi că intre 12.00 şi 15.00 beneficiaţi de o reducere de 15% la mâncare şi între 17.00 şi 19.00 tot de 15% la cocktailuri.

Mâncarea va fii întotdeuna proaspată şi în porţii generoase , aş putea recomanda rulada de pui umplută cu caşcaval şi caise în crustă de cartofi şi cocktailurile de şampanie . Dar dacă acestea sună prea complicat puteţi încerca orice alt meniu la fel de avantajos şi gustos, iar limonadele roz şi vezi (5RON) sunt vedete aici . Aaa era să uit , dacă alegeţi acest local o să aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu adorabilul Athos … cine este Athos?!? … aflaţi şi singuri .

Adresa: Str. Mantuleasa nr. 8
Telefon: 0721 077 600
Site: www.mystictree.ro
Email: club@mystictree.ro

BARAKA – terasă & bar

Probabil cu toţii ştiţi de terasele şi barurile din Herăstrau unde preţurile sunt atât de “neînsemnatele” încât nu ne permit nici măcar să bem o limonadă fară să plătim cât pentru cinci . baraka-2.JPGSe pare că acest fenomen este tot mai prezent , datorită persoanelor care vin aici doar pentru a-şi etala noua vestimentaţie şi noile achiziţii în materie de maşini. Dar ce ne pasă nouă de snobismul acestora atâta timp cât noi avem un skate park pe la intrarea Piaţa Charles de Gaulle.

Baraka este un proiect comun al Tralala si H2O, deschisă de la orele 10.00 până la ultimul client din noapte , deci este aproape non-stop .

Preţurile nu ne mai sperie pentru că aici gasim tineri obijnuiţi pasionaţi de skate sau oameni care pur si simplu vor să se răcoarească la un suc ori o bere alaturi de prieteni.

Aşadar o bere large draft costă 4,5ron , iar whisky cola, vodka orange & any other long drink – 10ron . Atmosfera va fii întotdeuna liniştită , asta dacă nu vei ajunge în mijlocul unui party şi atunci cu siguranţă nu îţi va părea rău. Pentru rezervari: 0729167627

DRESSING ROOM – cafenea

dressing.JPGEste o zi specială şi vrem să alegem un local pe masură pentru o întalnire sau pentru o ieşire mai sofisticată alaturi de prieteni . Unde am putea merge ? Nu aţi auzit încă de Dressing Room? Este o cafenea mai pretenţioasă cu un design romantic si relaxant , atmosfera interioară este electro , decorul minimalist din canapele albe si roşii cărora li se alătură multe perne pentru un confort maxim.

Mesele sunt mari deci nu suntem nevoiţi să ne înghesuim atunci când gaşca este prea mare , iar dacă printre noi se găsesc şi nefumatori , nicio problemă există separeuri.

Apropo când cerţi un meniu să nu fiţi surprinşi că o să primiţi trei intr-un ambalaj deosebit , unul va fii pentu ceaiuri , al doilea pentru ciocolate calde , iar al treilea , ceva mai variat , pentru mancare şi desert .
Vă pot recomanda salata de pui foarte consistentă şi gustoasă , dar să nu uitaţi şi de soft drink-ul Green apple. Şi incă ceva: pâna şi toaletele vă vor surprinde , întotdeuna sunt decorate cu flori şi produse de aroma terapie… enjoy.

Adresa: Bd. Decebal nr. 13
Telefon: 031 – 417.94.34
Optiuni: separeuri , terasă , TV-bar , Wiriless Internet (Wi-Fi) , zona nefumatori

Încă două super localuri în episodul al doilea.

Comments