Şi noi unde ieşim?

December 19, 2008 scris de  
In categoria After Hours

Sigur v-ati confruntat macar odata sa iesiti cu prietenii si dupa o raita prin oras in nebunia comerciala a lunii decembrie sa vreti sa va opriti undeva pentru a manca ceva. Trebuie sa stiti de la bun inceput ca va fi o adevarata lupta „de cucerire” a unui scaun la o masa pentru ca tot orasul iese si se aduna la o gustare, si iti da impresia ca toata lumea pare sa faca acelasi lucru exact in momentul in care singura ta dorinta este sa infuleci un burger 😀

oras-impodobit.jpgAm patit-o si eu, iesisem cu o prietena si dupa ce am colindat targurile de sarbatori am incercat sa ne asezam la o masa intr-un fast food de pe Magheru….fara nici o izbanda, se parea ca toti locuitorii se adunasera inaintea noastra fapt ce ne impiedica pe noi sa avem o seara linistita plina de cartofiori si burgeri.

Dar care este cel mai cool loc din Bucuresti in momentul acesta, loc in care sa poti gasi o masa libera? L am descoperit eu, este banalul restaurant-cantina dintre doua fast-fooduri pline de oameni ingramaditi, singura diferenta este ca acolo spre deosebire de fasturile pline oamenii se rotesc si locurile se elibereaza cat ai zice “mancare”.

sampanie.jpg In alta ordine de idei zilele trecute am descoperit ca pentru a petrece Revelionul intr-un local este nevoie de o rabdare nemarginita pana sa iti rezervi un locu pe undeva, motivul este foarte simplu totul este luat inca de vreo doua luni iar acum ofertele cele mai insipide prind gust pentru simplul fapt ca sunt unicele localuri libere pana la momentul actual.

Deci exluse sunt din start cluburile mai de seama, si alte spatii autohtone si desigur restaurantele ce merita cu adevarat sunt vandute pana la locurile barmanilor 😀 deci ce mai ramane sunt “dughenele” ce ofera la un pret ridicat peste masura un anume spectacol de rev ce include o bauturica…. sa iti mai treaca frigul provocat de lipsa caldurii din sala si un aperitiv ce cu siguranta te va determina sa faci o vizita toaletei 😉 .

In concluzie cautati repede pe net ce si unde mai e liber si daca nu mai gasiti nimic resemnati-va cu compania persoanei iubite caci de odata e revelionul si celelalte sarbatori ce provoaca un haos urban imens in randul localurilor invadate de “cautatorii de cadouri” flamanzi:)

Comments