O reţetă de vacanţă

February 5, 2009 scris de  
In categoria After Hours

Cu toate ca vremea s-a mai incalzit si ploaia a inlocuit zapada, suntem totusi in vacanta intersemestriala.

Ce poate fi mai inbucurator si mai binevenit decat un mic respiro, de o saptamana, prilej de a te relaxa si de a pierde noptiile prin cluburi sau alaturi de prietenii dragi.

Iata cateva sugestii pentru o vacanta reusita, cu bani putini dar distractie multa.

munte.jpgO prima alternativa ar fi o iesire la munte, in landul inzapezit, si pentru ca sa nu epuizezi toate resursele alocate acestei scurte-vacante, poti pleca dis-de-dimineata, sa prinzi toata distractia de pe partie si seara sa iei trenul inapoi; astfel economisesti bani dar, totodata, poti face si alte activitati zilele urmatoare pentru a profita din plin de timpul ramas.

In afara de iesirile in oras, sau la munte, poti incerca sa faci sport, o zi la patinoar urmata de o zi de plimbare in parc alaturi de prieteni te va mentine in forta si iti va oferi doza de distractie indiferent daca esti baiat sau fata.

Sa nu uitam totusi de scoala, chiar daca esti in vacanta arunca o privire si pe caietul de romana, rezolva si o problema la mate, caci sunt sigura ca vrei sa incepi semestrul in forta.

Profita de aceste zile pentru a face lucrurile pe care zilnic nu ai cum sa le faci, din lipsa timpului, plimba-ti catelul, urmareste emisiunea ta favorita si suna-ti prietenii vechi, pe care nu i-ai mai vazut demult si organizeaza o iesire la biliard, urmata de o seara in care sa depanati amintirile ce va leaga si va aproprie. Vacanta placuta!

Comments

Nu se admit comentarii.