Locuri de chiulit

April 28, 2008 scris de  
In categoria After Hours

chiula.jpgDe cate ori nu te-ai intrebat care este cel mai bun loc de chiulit? Vrei putina relaxare si nu stii unde? Iata cateva sugestii!

Cand simti ca sala de clasa devine neincapatoare si praful din atmosfera te sufoca inseamna ca este timpul sa…deschizi geamul?!…probabil si lucrul acesta, dar nu la el ma refeream…iti dai seama probabil ca este timpul sa chiulesti!

Dar nu e mereu asa de simplu…trebuie sa iti alegi un loc unde sa nu fii vazut cu usurinta de profi, unde sa fie eventual si alte persoane de varsta ta si unde sa te distrezi, pentru ca e necesar sa scapi de amintirea ultimei ore care te-a plictisit ingrozitor sau de cerintele “exagerate” ale unor profesori.

Asa ca trebuie sa-ti gasesti un loc al tau…banala toaleta nu mai e la moda…si nici “micile spatii” de prin liceu ramase nemonitorizate…pur si simplu nu te mai multumesc! De aceea, trebuie sa te orientezi spre altceva, si anume: primul pub din raza ta de actiune; banca personalizata din parc care “memoreaza” id-uri, nume, numere de telefon si alte minuni ale generatiei noastre; mall-ul in care poti sa-ti “clatesti” ochii cu noile colectii din magazine, si daca pana te hotarasti simti ca stomacul incepe sa-ti vorbeasca, atunci alege cel mai apropiat restaurant in care sa mananci ce-ti pofteste inima!

Fie ca alegi fast-food, fie ca alegi desert, nu trebuie sa iti lipseasca cireasa de pe tort, adica buna-dispozitie data bineinteles de colegii minunati care vor sa se relaxeze impreuna cu tine in orice alt loc care sa nu aiba legatura cu scoala!

Asadar, biliard sau popice, restaurant, parc unde eventual puteti sa jucati unul din sporturile preferate, mall sunt doar cateva dintre alegerile pe care le puteti face atunci cand doriti sa chiuliti…noi v-am dat doar niste sugestii…pana la urma locul e mai putin important…chef de distractie sa fie!

Comments