Locuri de chiulit – Liceul Gheorghe Şincai

December 5, 2008 scris de  
In categoria After Hours

Toti liceenii chiulesc mai devreme sau mai tarziu, chiar si cei din liceul Gheorghe Sincai. Mi-am propus sa va prezint cateva din locurile preferate de chiulit ale liceenilor de la Sincai.

liceeni.jpgIn topul preferintelor castiga detasat parcul Tineretului. Acolo este locul unde elevii din Sincai se refugiaza de orele de fizica, matematică sau chimie. Fie soare, fie vant, sincaistii acolo sunt. Unii dintre ei spun ca din cauza frigului, in ultima perioada este necesara o ciocolata calda sau o cafea atasata chiulului in parc.

Al II-lea loc in topul preferintelor este ocupat de City Mall. Situat la doar o statie de tramvai distanta de liceu, City Mall-ul este locul unde liceenii isi clatesc ochii imbibati de exercitii la matematica sau gramatica limbii latine, cu noutatile in materie de vestimentatie.

Cei care au sarit peste micul dejun se pot bucura de un pranz la Mc / Spring Time / KFC sau alte restaurante.

Locul al III-lea
este rezervat liceenilor mai plimbareti care prefera sa mearga pe jos pana la Unirii.

Concluzia la care ajungem este ca in chiul, ca si in multe alte situatii, nu conteaza foarte mult locul, cat persoanele alaturi de care esti. Nu uitati sa va motivati absentele! Poate diriga are mila de voi si de data asta. 😀

Comments