Karaoke la For You Club

March 13, 2010 scris de  
In categoria After Hours

A fost a treia joie la rând când s-a lăsat cu un party. Şi deja se anunţă şi petrecerea de joia viitoare. Exact ca în vremurile când mergeam la majorate săptămânal şi ajunsesem să-i disper pe ai mei cu ieşrile. (hmm..ce dor mi-e de un majorat, chiar mi-ar plăcea să mai merg acum la un majorat…)

karaokeIeri noapte am ieşit în Club For You (Str. Mămulari, vis-a-vis de intrarea în parcarea magazinului Unirea) pentru o seară de karaoke.

De departe a fost cel mai bestial party din ultimul an! De mult timp n-am mai intrat într-un club în România şi să mă simt aşa de bine. Atmosfera super m-a cuprins rapid şi am început să mă simt ca acasă. Fără fiţe şi alte chestii de genul ăsta, Clubul For You este frecventat de mulţi studenţi la actorie. În afară că se pricep super bine să cânte ai şi ce vorbi cu ei. So, este genul de club pe care îl recomand pentru o seară în care să te destinzi complet şi în care să păşeşti în alt mediu.

Aşa a început seara. Prima (ca de fiecare dată) a ajuns Elena, apoi eu. Ne-am aşezat la o masă (am fost inspirat sa luăm o canapea şi mai multe fotolii) şi după au început să vină şi restul invitaţiilor. Dar era atât de tare încât fiecare dintre noi a început să mai invite şi alţi prieteni. Şi uite aşa s-a mărit super repede gaşca.

Cei din club deja începuseră să cânte şi uşor-uşor au început şi amicii noştri să prindă tupeu. Dar categoric cel mai bine a cântat o tipa super drăguţă de la actorie,melodia Laurei Stoica – Mai frumoasă.

Şi pentru că a fost super tare şi am comis-o şi joia asta, deja am ales pentru săptămâna viitoare o nouă ieşire în For You Club pentru o nouă seară de karaoke. 😀

Foto: Daniel Diaconu
Pentru a vedea pozele de la karaoke din For You Club apasă aici.

Comments