Karaoke- Distractie maxima!

January 28, 2011 scris de  
In categoria After Hours

Autor: Irina Ciutacu

A venit weekend-ul, ai chef sa iesi cu prietenii si nu stii unde… Cluburile de karaoke sunt o solutie excelenta, unde te poti distra si participa activ la o atmosfera unica de buna dispozitie. Fara cd-uri, casetofon sau playback, doar tu, microfonul si muzica de fundal sunt ingredientele unei seri reusite si de neuitat. Senzatia de a fi pe scena, cu microfonul in mana, inconjurat de prieteni si sustinut de acestia este magica. Am avut aceasta impresie, inca de prima data cand am fost intr-un club de karaoke, la ziua de nastere a unei prietene.

karaoke-partyAparut in anii 70 in Japonia, karaoke are adepti in lumea intreaga. Se pare ca si in Bucuresti sunt din ce in ce mai multe locatii unde se organizeaza seri de karaoke, unde iti poti antrena vocea si miscarile scenice.

Iata cateva sugestii de cluburi bucurestene de karaoke unde te poti distra:

Mojo Club
este situat in Centrul Istoric al Bucurestiului si organizeaza evenimente precum concerte de rock, jazz, blues sau folk, stand-up comedy si karaoke. Si asta seara de seara! Cu o atmosfera tipica unui pub britanic de muzica live, clubul Mojo, cu cele doua incaperi ale sale, Accoustic Lounge si Brit Room, nu este doar “un alt club de muzica live”.

Coyote Café este clubul cu muzica si concerte live, petreceri in stil oldies si karaoke. Aici poti asculta blues, old style si rock. Spatiul localului este generos, perfect pentru petreceri si evenimente mari. Serile in care se organizeaza karaoke sunt martea, miercurea si duminica, iar intrarea este libera. Clubul se afla pe Calea Victoriei, la numarul 18, iar rezervari se fac la numarul de telefon 0724.011.135.

Clubul Frame este destinat in special iubitorilor de film si poarta amprenta actorului Dragos Bucur. Ziua este un bar linistit cu muzica relaxanta, iar noaptea in club cu unele dintre cele mai interesante petreceri din Bucuresti. Clubul beneficiaza de un ecran, pe care se proiecteaza diverse filme de scurt metraj, in acord cu ritmurile electro.

karaoke-party2Tot in Frame au loc si seri sau petreceri tematice si tot aici iti poti testa cunostintele muzicale, in serile de karaoke. Clubul se afla pe bulevardul Magheru, la numarul 38, (intrarea se face prin gang), iar rezervarile se fac la numarul de telefon 0723.584.666.

Serile de karaoke la Hard Rock Cafe aduc publicului un repertoriu impresionant, cu trupe si artisti ce au facut istorie de-a lungul vremii: Abba, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, AC/DC, Frank Sinatra, Led Zeppelin, Queen, Tina Turner, Michael Jackson, Robbie Williams, REM si multi altii. Pentru iubitorii de muzica autohtona, organizatorii propun si artisti sau trupe romanesti ca: Holograf, Phoenix, Vama Veche, Florin Chilian, Stefan Banica Jr. etc. Rezervari la numarul de telefon: 021 2066261.

În clubul Cafepedia din zona Romană, “scena e pregătită, starul eşti tu”. Asta promit cei de la Cafepedia vineri de vineri. Şi se ţin de cuvânt. Rezervari la numarul de telefon : 0721.102.102.

Daca sugestiile de mai sus nu te-au convins, incearca sa ajungi la Cafeneaua Actorilor, club PAT Lounge sau la Café DeKo (in zilele de miercuri si joi). Succes la karaoke!

Comments