Două localuri pentru chill (Ep.2)

August 1, 2008 scris de  
In categoria After Hours

LA MOTOARE – tereasă

la-motoare-2.JPGExistă locuri în care putem sta în fiecare zi ore întregi fără să ne plictisim , cu tineri nonconformişti cărora nu le pasă de nimic şi vor doar să se relaxeze la un draft cu prietenii fără să fie deranjaţi de nimeni . Unul dintre aceste locuri se numeşte “ La Motoare “ , o terasă liniştită, unde dacă mergeţi o dată veţi revenii cu siguranţă şi a doua oară . Aici atmosfera o creaţi singuri cu gaşca şi fară să vă daţi seama veţi pierde cel puţin jumatate din zi . Dar totuşi ce este atât de special la această terasă ?…. simplu , pe lânga faptul că este amenajată pe acoperişul unui teatru, TNB mai exact , se poate face uşor diferenţa faţă de alte terase , prin picturile realizate de artişti sau de absolvenţii de la Film . Veţi regăsi un peisaj urban, cu muzică punk , rock , indie , chill , iar preţurile foarte accesibile , iar dacă vreţi să şi mâncaţi nicio problemă , se poate comanda şi mâncare . Aşadar dacă vă plimbaţi prin oraş , nu mai ştiţi unde să vă aşezaţi sau vreţi să intalniţi anumite persoane , acesta este locul perfect pentru că intotdeuna vă veţi intalnii cu cineva cunoscut fie că vreţi fie că nu .

CAFENEAUA EGIPTEANĂ – narghilea & bar

cafeneaua-egipteana-2.JPGÎncă nu aţi încercat narghileaua sau nu ştiţi unde puteţi găsi una de calitate ? Probabil toţi aţi auzit de Valea Regilor , dar de cele mai multe ori am fost dezamagită de servire aşa că am ales Cafeneua Egipteană.

Localul cuprinde trei niveluri , aşa că este loc pentru toată lumea , iar design-ul , bineînţeles unul egiptean cu papirusuri şi măşti de faraoni , iar muzica se integrează perfect in atmosferă.

Meniul este identic cu cel de pe Valea Regilor, doar că aici puteţi găsi mai multe arome de narghilea , ospatarii sunt foarte draguţi , iar nota de plată cuprinde exact ce aţi consumat spre deosebire de alte cafenele , unde se mai adaugă câte o apa plată sau un suc aşa ca “ bonus “ pentru casă . Un loc ce merită intr-adevăr incercat …

Adresa :Str. Domnita Anastasia nr. 9, Bucuresti, zona Cismigiu
Telefon: 021 311 29 69

Acum după ce v-am prezentat cinci localuri din Bucureşti perfecte pentru chill , rămâne la alegerea voastră să decideţi ce vi se potriveşte mai bine . Desprindeţi-vă de atmosfera monotonă oferită de capitală şi încercaţi întotdeuna locaţii noi chiar dacă nu sunteţi foarte încrezători , s-ar putea să aveţi parte de multe surprize placute care vă vor face să veniţi de fiecare dată în acelaşi loc şi chiar să îl recomandaţi şi altora. Have fun!

Comments

Nu se admit comentarii.