Iubiri adevărate ?

January 26, 2008 scris de  
In categoria Totul despre sex

Doamna Mariana locuieste in apartamentul noua pe strada fortunei. Are 2 papagali, un porumbel calator si un cont myspace cu 1745956342 de vizitatori pe zi. e singura. S-a indragostit de nea Costache cand avea 15 ani, dar dupa cativa ani l-a parasit. A crezut mereu ca va gasi ceva mai bun. Asa ca acum isi uploadeaza poze in speranta sa cineva, acel cineva, va veni. Nea Costache a murit cand avea 45 de ani intr-un accident de masina. Ea a aflat totul printr-un mass primit pe messenger trei zile mai tarziu.

Refuz constant sa ma leg de cineva din motive care daca nu exista, le fabric. Cred cu tarie ca va veni acel cineva, dar stiu clar ca cel care vrea sa fie cu mine la acel moment dat nu este alesul. Am iubit o data si ma intreb: cate iubiri adevarate cunoastem in viata?

Si… iubirile astea adevarate ….cum le recunoastem? Cineva ar motiva ca sunt acei oameni care, indiferent ce s-ar intampla raman mereu in viata ta, altul poate mi-ar spune ca o iubire adevarata este acea care te schimba, sau una care e dispusa sa lupte pentru tine pana in panzele albe. Dar tu, esti dispus sa lupti pentru el/ea?

Daca nu, inseamna ca nu este, si daca nu simti… eu aleg sa merg mai departe. Fara certitudinea viitorului, nu-mi ramane decat sa sper.
Sa sper ca pe langa sufletele pe care al meu le intalneste zilnic, ma voi izbi de un suflet croit pentru al meu, cu care sa fac schimb de defecte, orgasme si deziluzii.
Citeam undeva un citat care spunea: “toata viata am sa traiesc pe jumatate…cealalta jumatate o ai tu”.

Stiu, suna lame si atat de clasa a 8-a, dar asta e una din esentele vietii. sa ajungi sa simti ca esti alchimizat si transformat intr-un androgin retrimis acasa in Atlantida.

Si daca nu voi mai gasi o alta iubire…cel putin am cunoscut una. Si daca maine voi cunoaste pe cineva nou…inima mea imi va spune cat anume vreau sa traiesc alaturi de el.

Umblam ca melcul cu casa amintirilor in spate si speram ca la capatul drumului sa nu scrie: “fraiere, ai gresit drumul =))”

Comments

  • MIKali

    …iubirea..ca si fericirea,ca si alte multe lucruri,este relativa…are multe definitii in functie de cum o percep unii,cum o simt altii…nu stiu cine are dreptate,cine nu…pot fi de acord cu ei sau imi pot forma o alta opinie..dar stiu sigur k iubirile nu sunt niciodata la fel…pentru k tu esti acelasi,cel care iubeste,dar cel pe care il iubesti e altul…si dintre aceste iubiri atat de diferite,unice prin intensitatea sentimentelor,prin trairile pe care le’a sadit in intreaga ta fiinta,cum poti sti kre e cea adevarata?nu stiu nici eu…poate nici tu nu stii…poate vei cunoaste eternitatea si tot nu vei afla…dc sa regreti?dc sa nu te bucuri de puritatea sentimentului de iubire,in loc sa te chinui sa afli raspunsul la aceasta intrebare?daca e sa fie,vei sti sigur…daca nu,nu…si poate ca maine voi intalni pe cineva alaturi de care sa cunosc alta iubire…si nu voi mai gandi la fel…sau poate vei fi tu in locul meu…;)

  • Alex

    Cand facem loc iubirii in sufletul nostru, practic ii facem loc lui Dumnezeu insusi. Pentru ca iubirea sa poate intra in noi, egoul trebuie sa plece. Daca intra egoul, iubirea pleaca. Daca pleaca egoul, intra iubirea. Un om egoist nu va putea sa iubeasca. Egoul si iubirea se exclud reciproc, tot asa cum finitul nu poate sa se compare cu infinitul, tot asa cum intunericul nu poate fi acolo unde este lumina.

  • pff alex cat imi place cum ai comentat articolul :X:X:X: !! Sunt perfect de acord cu tine ,si prietena ta e frte norocoasa ca te are sincer …