Metode de copiat

November 29, 2008 scris de  
In categoria Tehnici de copiat

copiuta.jpgDe cate ori nu te trezesti in fata unui moment tensionat cum ar fi o lucrare, test sau teza si pentru care nu ai dispozitia necesara sau timp sa inveti?

Intrucat suntem o generatie de adolescenti plini de imaginatie si foarte ingeniosi am invatat in decursul timpului sa combatem stresul provocat de un test si sa aplicam tehnici ale copiatului folosite de la origini pana in prezent.

O modalitate foarte sigura si eficace este cu foaia pe caiet, desigur asta cand profesorul nu are pretentia sa eliberari banca de carti si caiete nefolositoare.

Alta metoda este caietul sau foita “de inspiratie” asezata strategic pe scaun astfel incat sa aveti vizibilitate maxima asupra informatiilor, dar este eficienta numai cand nu exista riscul de a va ridica din banca din diferite motive, ceea ce ar reprezenta o adevarata catastrofa 😀

Puteti incerca si cu fituica sub maneca, insa atentie in zilele calduroase,veti atrage atentia daca veti purta un pulover pe cand ceilalti transpira in maieu.

copiezi-de-pe-telefon.jpgDintre metodele cele mai inovatoare, pledez pentru informatii stocate pe un telefon mobil pentru ca este si accesibil si nu foarte vizibil, trebuie insa sa ai doar indemanare insa, daca nu poti stoca destule informatii pe telefon acesta iti mai ofera o alternativa: trimiterea unui sms cu intrebarile testului, unui coleg dintr-o clasa paralela care, pus in tema in prealabil, cu caietul in fata iti redacteaza un sms de nota 10.

In concluzie copiatul, fie o metoda nu chiar originala pentru a obrine o nota buna in situatii limita, a fost, este si va fi practicat de toti, cel putin odata in viata.

Comments

 • betty

  eu am copiat de multe ori shi nici o data nu am fost prinsa daca doriti sa va spun cum am reusit asta e messul meu:dorry_ella900@yahoo.com

 • eu nu copiez nici nu am cum ca toti se uita numai la mne dar stiu multe metode de copiat=)))

 • dar voi incercati sa copiati ducandu-va in spatele clasei , dar daca va duceti in casa copiati mult mai usor deoarece profesori sunt atenti mai mult pe elevi din spate

 • alexandra

  Am incercat si eu dar prof meu vede tot si ne da 1 si 2 asa ca mai bine invat esti mai sigur

 • alexandra

  sooper beton frate …..ms m-ati ajutat ff moolt pw
  p la voi :*:*:*:*

 • alex

  Parca prea sunt sterse astea ,lea stiam si io.

 • LeGz-r

  lipesti fituica pe spatele colegului din fata si cand vine profa langa el sa se stea normal si cand pleaca sa se aplece putin sa nu stea lipit de spatar ca sa poti copia :))

 • Din cate am vazut aici doar faza cu rigla mi s-a parut un lucru inovator restu` sunt vechi….dar va-ti gandit vreodata la PIX si la banda aceea de cauciuc care il inconjoara si ofera un confort degetelor…ei bine o indepartati lipiti acolo o copiuta in banda faceti o taietura si o puneti la loc..la test nu va trebui decat sa rasuciti de banda aceea;)

 • adi

  salut.va dau e o idee care aveti ipod nano….face in el un fel de text documents si puneti fatza de ceas..profesoru/a va crede ca este un simplu ceas ..te faci ca te uiti la ceas si intri in text documents si gata 10+
  de obicei la mate daca incerci sa copiezi cu ceas cu cac te prinde
  Dar la iipod nano cand estee cu fata de ceas nu suspecteste nimeni nimic
  ce mai important nu spuneti la nimeni(colegi)!!!

 • Irina

  Ia ma sa vedeti ce mai metode de copiat am eu!

  1. Faci o copiuta lizibila de la 1-2m. O lipesti pe piciorul bancii, inauntrul bancii, pe jos, intre banca si perete sau pe scaun intre picioare. Trb sa ai vizibilitate din locul tau normal, altfel totul este dus!

  Sper ca v-a ajutat <3
  sau ascunzi copiuta mare, a-tot-cuprinzatoare in buzunar si ceri voie la baie. Dar merge o singura data pe test, altfel profesorii o sa creada ca esti nebun XD

 • folositi ecusonul, pentru cei care au 😀 si puneti in spate copiuta