Metoda de copiat, veche de 30 ani…

January 9, 2008 scris de  
In categoria Tehnici de copiat

copiat.jpgAm primit o sugestie foarte interesantă de la un cititor, ceva mai mare decât noi. Mai jos vă prezentăm tehnica sugerată de utilizatorul Gabone.

“Se ia un cartonas de 10cm/5cm ,o piuneză (daca se mai gasesc). Se plasează sub pupitru si se infige pioneza la 1cm de marginea de sus a cartonasului in asa fel ca acesta sa se poata invarti cu usurinta.
Se manevreza dupa nevoie.Este foarte greu de gasit de prof deoarece niciodata nu se uita sub blatul pupirtului. Cartonul este paralel cu el.
Totusi cel mai bine este sa inveti. Fituica este buna doar pentru a nu memora toate
ineptiile din manuale. Ex. pe timpul meu cantitatea de carbune extras in bazinul Dombas(care oricum era fals raportat de comunistii sovietici).
Poate acum este altfel…”

Ehh…am vrea noi să fie altfel, dragă domnule…dar din păcate acum sunt predate alte inepţii, cum bine spuneaţi.

Comments

 • Adi

  da o astfel de copiutza stiam….auzisem si eu la cei mai in varsta…

 • vlad

  e buna metoda dar va sugerez altceva dar numa in cazul in care aveti profesor foarte rau ex:istorie eu il am pe unu Heciu il copiezi un pic greu dar merge .Asigurate ca stai langa un calorifer cum satu eu am practicat-o si o mai practic .SUNT FOI DIN ALEA CARE SE LIPESC PESUB GEACA ITI LIPESTI FITUICA PE O BLUZA ITI LASI UN PIC GEACA DESFACUTA SI LIPESTI FITUICA LANGA UMARUL DREPT/STANG,OPUSA CU CARE SCRII IN TIMP CE EL NU E ATENT TE FACI CA ITI PUI MANA PE GAT DAR DE FAPT TU ITI MISTI GEACA UN PIC SI CHEAR DACA ZICE CA AI COPIAT EL NU TE POATE PRINDE PENTRU CA DACA SUNTETI INDRAZNETI EL NU TE POATE PUNE SA TE DEZBRACI NU ARE VOIE ACESTA NUMAI IN CAZUL IN CARE ESTE FRIG AFARA .EU COPIEZ ASA DE PE CLASA A 5 SI ACUMA SUNT CLASA A 10 SI NU AM FOST PRINS NICI O DATA DACA VA STITI BINE INCERCATI DACA NU MAI EXERSATI E RISCANTA.NU ARE CUM SA DEA GRESI [EU NU CRED CA EXISTA PROFESOR SA NU IL POTI COPIA DACA AI UN PIC DE CURAJ]

 • alin

  I. tare si metoda de copiat pe care as puso GAboNE
  II. Metoda lui vlad vi-as sugerao pentru ca si eu copi de multe ori in acest fel dar…
  III.Cea mai buna metoda de copiat care da roade doar dak ai destul tupeu este aceea in care scoti caietul pe banca si copi ca nesimtitu … :)) am folosito de multe ori …Da roade dar este si riscanta
  IV. cea mai tare metoda pe care am invatato de la oameni trecuti prin bancile scolilor este.. :

  Luati cateva hartiute micute pe care sa scrieti cel mult 2 …3 formule ( depinde de dimensiunea formulei ) si dupa ce vati notat informatiile pe ele le mototoliti si le puneti in banca (de preferat intr-un loc unde puteti ajunge repede si de unde le puteti arunca foarte repedfe in spatele ghiozdanului ) si incepeti fratilor si cred k vati dat seama ce tre sa faceti :))
  Astept raspunsuri ptr aceasta metoda
  EU VA ZIC DA ROADE GARANTAT sunt cls a 9a si nu mau prins profesori…
  Cea mai tare replica pe care mi-a zis-o un pro fesor a fost :
  -NUsh cum draq copiezi tu ca sunt sigur ca copiezi….:) deci sper sa va dea dew gandit

 • Hai ca va zik una buna!!CAnd ai un test un Examen scrie pe o foaie :Stiti voi ce”: raspunsurile si punetio sub papuc:Tenesi etc. si cand el nu este atent dai un pic papucul la o parte sa se vada hartia si scrii da sa scrii pe fituice ceva mai mare ca sa se poata vedea:::Doar o mika gluma din partea mea!!!Succes