Zece piese pentru suflet

January 25, 2008 scris de  
In categoria Poveste de dragoste

winamp.jpgMuzica este precum timpul… trece, dar lasă urme adânci…
Fiecare melodie cu siguranţă că îţi aduce aminte de ceva… Când ai chiulit cu gaşca în bar ca să dai o bilă, sau când ai fost la mare cu maşina alor tăi şi ai condus cu muzica la maximum, sau când ai făcut dragoste cu iubita..
Ori pur şi simplu a fost un hit care ţi-a plăcut de prima dată.
Vă prezentăm un top cu zece piese pe care neapărat trebuie să le asculţi împreună cu partenerul.

playlist.jpg1. Righteous Brothers – Unchained Melody (celebra melodie este coloana sonoră a filmului Ghost, în care joacă Demi Moore şi Patrick Swayze.)

2. Bryan Adams – Everything I do I do it for you (când mă gândesc la Bryan Adams, nu îmi vine să cred câte hituri a putut scoate…de unde oare atâta inspiraţie ?!)

3. Roxette – It Must Have Been Love (pentru că este dureros de reală.)

4. Eros Ramazzoti- Sera (Vocea inconfundabilă, nazalizată a lui Eros îţi provoacă mereu fiori.)

5. Prince – Purple Rain (Pentru că Prince a scos o melodie în 1984 care „a zguduit America” într-o eră în care Michael Jackson făcea senzaţie.)

6. Celine Dion – I woke up this morning (Sau Tous les blues sont ecrit pour toi, denumirea în versiunea în franceză. Într-un astfel de top nu putea lipsi Celine… Nimeni nu se pricepe mai bine decât ea la blues.)

7. Eric Clapton – Wonderful Tonight (pentru că fiecare femeie merită o seară a ei, în care această melodie să îi fie dedicată.)

8. Whitney Houston –I will always love you (pentru că Whitney are una dintre cele mai frumoase voci de pe Planetă !)

9. Lobo – I’d love you to want me (pentru că este o piesă desăvârşită, cu nişte versuri superbe…şi…cu toţii vrem să fim iubiţi.)

10. Richard Marx – Right here waiting for you (pentru iubirile care nu se uită niciodată.)

Audiţie plăcută!

Comments

 • MIKali

  indraznesc sa mai adaug o melodie…about love,but it is kind of sad…depinde cum privesti lucrurile si ce stare de spirit ai cand o asculti…ash putea plange pe melodia asta…ash putea la fel de bine sa fac dragoste…it depends;)…so…recomand Aaron Neville-“For The Good Times”…enjoy:)

 • Adynutza

  culmea am 6 melodii din playlistul acela. acuma ma pregatesc sa le gasesc si pe celelalte … oricum superbe melodiile !

 • roxy

  Am toate melodiile din playlist-ul tau….Sunt vechi si frumoase….Purple Rain mi se pare ca te cutremura cel mai mult…dar e parerea mea:-p

 • Ioana Ctin

  Exact ce ascultai in liceu… Esti constant.
  Ai uitat, insa, Marc Anthony-“You sang to me”.

 • Edy

  Ai dreptate.. de fapt am uitat voit 😛 ..pentru ca urmeaza partea a II a 🙂

  Cu bine,
  Edy

 • Ce repede trec anii acestia, pe de o parte, unele ore sunt asa plicticoase 😛 incat astepti nerabdator pauza sau chiar finalul orelor, esti sictirit de prea multe ore pe zi, desi cand “te imbolnavesti” parca iti vine doru iar d colegi, de scoala 😛 si acea piesa ani de liceu, prefer varianta cantata de Stela enache, pe care o folosesc des in prezentari ppt sa intru la “inima” profesorilor e buna 😛

 • georgeta

  Offffffff anni astea au trecut asa de repede……miar place sa dau un pik anni in napoi dar nu ma pottt ,asa de greu treceau orele de multe ori spuneam ca ciulim dar nu o faceamm asta ieeeeeeeeeeee