Momente de neuitat

April 3, 2008 scris de  
In categoria Poveste de dragoste

Ghost – O poveste de dragoste incredibilă, unul dintre cele mai bune filme ale anilor ’90 şi o distributie de excepţie care a adus laolaltă două numele grele : Patrick Swayze şi Demi Moore. O peliculă de neuitat care ne-a făcut pe toţi să simţim mai intens, mai puternic şi să iubim mai mult.

Acum, suntem cu sufletul şi cu gândul alături de Patrick Swayze, care în urmă cu două săptămâni a fost diagnosticat cu caner la pancreas. Aşteptăm şi ne dorim un miracol pentru Patrick, cel care ne-a încântat cu talentul său de atâtea ori.

Comments

  • Adda

    frumoasa rau melodia,te face sa te gandesti ca acolo mai exista dragoste inca mai este in fiecare din noi:D dap chiar ca e ceva de neuitat:D

  • De me2ine m-apuc! Serios acum, trebuie sa am iar netul cel viionc, ca sa pot urca poze (materia primă). Mai durează ce2teva zile.Ieri am fost la Fontainebleau si am stre2ns ultimele lucruri. Apoi am cobore2t la La Parenthe8se şi, pentru a doua oară, am băut o cafea la ei. Simbolismul asta mi pare foarte tare. A fost exact la fel, inclusiv culoarea lalelelor din rond e aceeaşi. Apoi, ne-am eentors, a venit şi Moş Evautre şi i-am predat cheile şi am plecat.Mr. Serious, să petreci frumos acolo! Şi evident, să faci poze (şi să ni le arăţi).